Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Kennis en ervaringen delen tijdens het seminar van SequriX

  • Seminar SequriX
  • Enschede
  • Kennis opdoen
  • Mobiele Applicatie voor beveiliging
  • Blog

Onlangs heb ik, Marcel, een seminar bijgewoond bij SequriX in Enschede. In deze blog neem ik jullie graag mee in hoe deze dag eruit zag en wat ik tijdens het seminar heb geleerd.

Wat is SequriX?

Bij Globe Group werken beveiligers met de applicatie SequriX, een alles-in-één oplossing voor beveiligingsbedrijven om processen voor bijv. mobiele surveillance, alarmopvolgingen en receptiediensten te digitaliseren. Door het gebruik van deze mobiele applicatie hebben beveiligers real-time inzicht in hun werkgegevens. Zo maakt de app het bijvoorbeeld mogelijk om efficiënte routes in te zien, incidenten te kunnen registreren met foto’s en digitale rapportages te maken. Ook ontvangen beveiligers tijdens hun dienst alarmmeldingen eenvoudig op hun smartphone, waardoor zij snel kunnen handelen. 

Afbeelding: beveiliger van Globe Security met de SequriX applicatie

Mogelijkheden en verbeteringen

Bij Globe Group werken we al een geruime tijd met veel plezier met dit systeem. Om het systeem zo nauwkeurig mogelijk bij de gebruikers te laten aansluiten, vinden er met enige regelmaat updates van de app plaats. Met deze updates worden de functionaliteiten van het systeem verder uitgebreid en worden er in de app tevens verbeteringen doorgevoerd. 

Om klanten mee te laten denken over de functionaliteiten en verbeterpunten, organiseerde SequriX een seminar waarbij ik vanuit Globe aanwezig mocht zijn. Voor mij was dit een leerzaam moment, aangezien ik nog niet ontzettend lang met dit systeem werk. Tijdens het seminar werden er verschillende onderdelen van de app uitgelegd, zoals het objectlogboek, checkpoints en zoekopties. Ook werd er aandacht besteed aan de ‘bugs’ die kortgeleden in de app zijn opgelost.

Sparren in teams

Tijdens deze dag kregen we veel (nieuwe) informatie, maar mochten we ook zelf aan de slag. In teams hebben we gespard over eventuele verbeteringen of veranderingen in de app. Waar lopen we als gebruiker of klant tegenaan, wat mist er nog en wat zouden we in de toekomst graag anders willen zien? Door hier samen over in gesprek te gaan ontstond er voor Sequrix een waardevolle lijst van mogelijkheden, om de app verder mee uit te kunnen breiden en te optimaliseren.

Na het kraken van onze hersenen was het tijd voor de afsluiting van de dag met een heerlijk hapje en drankje. Ik kletste nog wat na met andere aanwezigen en vertrok met een goed gevulde maag weer richting het mooie Zelhem. Als teamleider en adviseur beveiliging was het voor mij een leuke en leerzame dag, waarop ik verschillende mensen heb gesproken en meer heb geleerd over het werken met SequriX. Deze informatie neem ik mee in mijn dagelijkse werk.

Afbeelding: Presentatie tijdens het seminar van SequriX in Enschede

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening en hoe wij rapportages maken voor bijvoorbeeld onze klanten in SequriX? Ik vertel u er graag meer over. Neem contact op om vrijblijvend eens kennis te maken en een kopje koffie te drinken. 

Neem contact op met Marcel Floors

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20