Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Je onderbuikgevoel volgen

  • Gerard 5 jaar in dienst
  • Team
  • Kansen en mogelijkheden
  • Vacatures bij Globe

Vijf jaar geleden stond ik voor mijn gevoel op een kruispunt. Ik had al sinds 1999 in de particuliere beveiligingsbranche mijn sporen verdiend en het was tijd voor iets anders. Ik speelde met de gedachten om voor mezelf te beginnen: ik hou van kleinschaligheid, van je klant écht kennen en met ze meedenken. Dat zou voor mijn gevoel in een groot bedrijf nooit kunnen.

Maar, het beveiligingswereldje is klein en Bennie Roozegaarde hoorde van mijn plannen. Hij benaderde me voor een kop koffie en een goed gesprek. Die ene kop koffie werden meerdere koppen koffies en ik leerde het bedrijf kennen als een professioneel familiebedrijf dat langdurige samenwerkingen aangaat met hun klanten. En ja, het was een groot bedrijf met meerdere disciplines zoals ook een verkeersveiligheidstak en een opleidingstak, maar het had ook juist die warme, persoonlijke kant waar ik naar op zoek was. In feite het beste van twee werelden. Ik besloot de stap te wagen en heb daar, in de aanloop naar mijn 5-jarig jubileum, nooit een seconde spijt van gekregen.

Niet alleen heb ik uit mijn functie kunnen halen waar ik naar op zoek was: staan voor je bedrijf, voor je normen en waarden én beveiligingsadvies op maat kunnen bieden op een persoonlijk niveau, ik kreeg daarnaast ook grote kansen die ik, als ik toch ZZP’er was geworden, nooit had gekregen. Vanaf dag 1 was het wederzijdse vertrouwen daar en kon ik mijn stempel op het beleid drukken en zelfstandig beslissingen nemen.

Zo mocht ik in de afgelopen vijf jaar onder andere grote aanbestedingen uitzetten en begeleiden; de aanbesteding van maar liefst 13 industrieterreinen is daar een mooi voorbeeld van. We hebben deze aanbesteding gegund gekregen en daarmee ook een enorme stevig basis aan ons klantenbestand mogen toevoegen. Ik kon me verdiepen in wat onze opdrachtgevers het allerbelangrijkste vinden en mijn netwerk uitbreiden.

We hebben een fijn en gemotiveerd team weten samen te stellen dat op elkaar ingespeeld is geraakt. De implementatie van een nieuw softwaresysteem draagt eraan bij dat we nog efficiënter kunnen plannen en minder administratieve rompslomp hebben. Inmiddels ben ik zowel operationeel als commercieel verantwoordelijk voor de mobiele surveillance en objectbeveiliging.

Een groot familiebedrijf met, inmiddels al een aantal jaar dochters Mirjam en Ilse Roozegaarde aan het roer, maakt dat Globe nog steeds als een warm bad voelt waarbij je alle kansen krijgt om te groeien. Zo ben ik ook nog terug de schoolbanken in gegaan en mag ik me sindsdien RMB (Register Manager Beveiliging) noemen en we hebben ondanks die groei gelukkig ook nog steeds dat ‘kleine’ weten vast te houden zoals de lekkere soep van Joke in de pauze en die keer dat ik verkleed als Sinterklaas onze collega’s mocht verrassen. We doen het met z’n allen. Het fijne is dat we met z’n drieën nog steeds regelmatig even sparren, en door alle visies bij elkaar te combineren komen we tot het beste resultaat. Ieders persoonlijkheid, kennis en kracht mag daarbij een rol spelen om samen tot iets goeds te komen.

Vijf jaar later kijk ik terug op een goed besluit destijds - ik ben blij en trots dat ik onderdeel ben van de Globe familie. Ik heb veel om op terug te kijken en nog wel meer om naar uit te kijken. Met een nieuwe dienstverlening in de beveiliging, zoals zorgbeveiliging, blijven we uitbreiden en groeien. Én blijven we op zoek naar uitbreiding van onze beveiligingsteams. Dus of je nou twintiger, dertiger, veertig- of vijftigplus bent, gediplomeerd of zin om weer in de schoolbanken terug te gaan: we maken graag kennis met jou. Sta open voor iets anders, en kom ook een kop koffie drinken. We zullen samen met jou bekijken wat het beste bij je past, in welke functie jij gelukkig wordt of waar je groeikansen liggen. 

Zoals ik vaak met ons team van beveiligers bespreek: je kunt de beste omstandigheden voor de beveiliging van een bedrijf (of in dit geval voor jezelf) creëren, in het werkveld is daarnaast je onderbuikgevoel volgen het beste dat je kunt doen.

Benieuwd naar wat jouw onderbuikgevoel jou zal vertellen na een kennismaking met de Globe Group? Wie weet schrijf jij over een tijdje wel de volgende blog over de stap die jij gemaakt hebt in je carrière. Bel me vrijblijvend op 0314 - 35 12 20 of mail me op gerard@globegroup.nl 

Ga direct naar onze vacatures:

Vacature: zorgbeveiliger

Vacature: mobiel surveillant

Vacature: medewerker commerciële binnendienst

Vacature: allround beveiliger

Vacature: beroepsverkeersregelaar

Vacature: servicemedewerk(st)er evenementen

Vacature: handige Harry

Vacature: evenementenbeveiliger 

Vacature: beroepsverkeersregelaar (parttime)

Vacature: (junior) marketing & communicatie medewerker

Vacature: opleiding evenementenbeveiliger

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20