Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Globe to the rescue bij je Blue Monday dip!

  • Blue Monday
  • De meest deprimerende dag van het jaar
  • Een blog met een knipoog

De koelkast is leeg, de gezelligheid van de feestdagen is voorbij, de dagen zijn kort en donker en buiten voelt het als -10 door de sneeuw in de lucht. Het is vandaag de derde dag van januari: 'Blue Monday', ook wel bekend als de meest deprimerende dag van het jaar. Gelukkig is daar Globe 'to the rescue' met de altijd vrolijke kantoorhonden Jack en Dexx én drie handige tips om deze maandagdip te verslaan.

Tip 1: Start je dag met een gezond ontbijtje


Start je dag goed met een gezond en stevig ontbijtje. Dit geeft je gedurende dag een bron van energie! Natuurlijk snappen we dat dit misschien moeilijk is met een lege koelkast na de feestdagen, maar ook daar hebben we bij Globe een oplossing voor. Stephan, onze commercieel medewerker komt graag bij jouw bedrijf langs voor een kop koffie om kennis te maken en meer over ons en onze dienstverlening te vertellen. Hij komt niet met lege handen, dus neemt ook graag iets lekkers voor bij de koffie mee. Klinkt goed? Maak dan snel een afspraak met Stephan. 

Neem contact op 

Tip 2: Zorg voor een lach op je gezicht en doe iets leuks


De meest deprimerende dag van het jaar overwin je eenvoudig door iets leuks te gaan doen. Ga iets doen waar je blij van wordt, solliciteer bijvoorbeeld eens bij Globe. Onze kantoorhonden Jack en Dexx zitten er al klaar voor en staan te springen om je te ontmoeten, waardoor je gegarandeerd het kantoor met een lach op je gezicht binnenwandelt voor een sollicitatiegesprek. Vervolgens kun je na je gezonde ontbijtje je maag bij ons vullen met een heerlijke kop koffie, vertellen we graag wie we zijn en wat we doen en kijken we samen naar wat we voor elkaar kunnen betekenen. We zijn o.a. op zoek naar:

- Beroepsverkeersregelaars
- Mobiel Surveillanten
- Evenementenbeveiligers
- Een Junior Marketing en Communicatie Medewerker
- En Allround Beveiligers

Bekijk alle vacatures via de onderstaande button.

Bekijk vacatures van Globe Group

En staat je droombaan er niet tussen? Schroom dan niet om ons een open sollicitatie te sturen en blaas ons omver met jouw skills! Daarmee tover je zeker een lach op ons gezicht op deze 'Blauwe Maandag'! :-)

Tip 3: Ga sporten


In een depressieve bui maakt je lichaam stresshormonen aan, maar door slechts een half uurtje te sporten of te bewegen, komen er geluksstofjes vrij en kun je je eigen stemming al opvrolijken. Ook een goede tip om de maandagblues van Blue Monday mee te verslaan. Maar nóg beter is misschien een baan als bijvoorbeeld evenementenbeveiliger bij Globe. Een baan waarbij je aanwezig bent op de leukste festivals, dorpsfeesten en evenementen en je stappendoel voor de dag ruimschoots haalt waarmee je weer een berg aan geluksstofjes aanmaakt. Daarnaast krijg je er ook nog eens goed voor betaald, en zorgt het ervoor dat je meer geld overhoudt om uit te geven aan dingen die jou gelukkig maken. Benieuwd naar de mogelijkheden, ook zónder opleiding? Kijk dan eens op de website van BOC Opleidingscentrum of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Lees meer over evenementenbeveiliger worden

Dit waren ze dan, onze tips om jouw dag een stukje dragelijker mee te maken. Ga ermee aan de slag en zorg ervoor dat 'Blue Monday van 2024' voor jou persoonlijk als mooie en succesvolle dag de boeken in gaat, in plaats van dat het je veel negativiteit brengt. Wij wensen je (ook namens Jack en Dexx) veel succes! 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20