Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Globe Group: onze neus, uw veiligheid

  • Globe Security
  • Mobiele Surveillance
  • Brand
  • Samenwerken

In de nacht van 4 op 5 mei (rond 02:40 uur) roken de oplettende mobiel surveillanten van Globe Security tijdens hun dienst een rooklucht aan de Terborgseweg in Doetinchem. De Globe surveillancewagen reed in de buurt van tankstation BP en Mac Donalds toen de geur ontdekt werd. Onze mobiel surveillanten twijfelden geen seconde en zijn uitgestapt om erachter te komen waar de rooklucht vandaan kwam. Omdat ze op het eerste gezicht niets zagen branden besloten ze om over de geluidswal te klimmen. Hier zagen ze een composthoop branden die deze rook veroorzaakte. Na deze ontdekking hebben zij direct de politie ingeschakeld, die de surveillanten vervolgens hebben doorverbonden met de brandweer.

Op verzoek van de brandweer hebben onze surveillanten op locatie gewacht totdat de brandweer aanwezig was. Binnen enkele minuten kwam de brandweer aangereden en vroegen zij of de surveillanten de rijbaan wilden blokkeren voor het doorgaand verkeer. Dit hebben zij uiteraard gedaan. Nadat de brand geblust was ontvingen onze surveillanten een compliment voor hun oplettendheid en handelen. De kleine brand is uiteindelijk geblust en de nacht verliep voor de rest gelukkig veilig.

Onze surveillanten zetten de weg af
Het blokkeren van de weg door onze surveillanten

Normaal gesproken luidt onze slogan: Globe Group: ons oog, uw veiligheid, maar in dit geval kunnen we beter spreken van: Globe Group: onze neus, uw veiligheid. Uit deze test is maar weer gebleken dat de verschillende zintuigen van onze mobiel surveillanten (en niet alleen hun ogen) prima functioneren. Goed gedaan, collega’s!

Bent u nou ook op zoek naar een betrouwbaar beveiligingsbedrijf met een goede speurneus én oog voor veiligheid? Ook nu staan wij voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Ja, ik wil graag meer informatie!

Nieuwe slogan voor Globe?

Tijd voor een nieuwe slogan? 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20