Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Girls support girls op Internationale Vrouwendag 2024

  • Internationale vrouwendag
  • Dames in het zonnetje
  • In de beveiliging, het verkeer of op kantoor

Het is vandaag Internationale Vrouwendag, een dag die in de twintigste eeuw is ontstaan doordat vrouwen opkwamen voor hun rechten, onder andere op het gebied van arbeid en vrouwenkiesrecht. Het is een dag die draait om strijdbaarheid, het gevoel van solidariteit en vrouwen overal ter wereld. 

Een ijzersterk team aan dames 

Bij Globe Group zijn we apetrots op de vrouwen in ons team. Vrouwen die hun mannetje staan in de beveiliging, in het verkeer of op het kantoor. Hoewel het werken als beroepsverkeersregelaar of beveiliger nog vaak als mannenwerk wordt gezien, zijn wij van mening dat ook vrouwen deze functies prima kunnen uitoefenen. We hebben ten slotte ook niet voor niets een ijzersterk team aan dames die dat elke dag weer bewijzen. 

Vrouwen hebben namelijk vaak kwaliteiten die onmisbaar zijn in een baan in de veiligheidsbranche. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: 

  • Empathisch vermogen. Als beroepsverkeersregelaar of beveiliger is het belangrijk dat je jezelf goed kunt inleven in een ander. Vooral in situaties waar emoties een rol spelen is dit erg belangrijk, om eventuele escalaties te voorkomen. 

  • Geduld bewaren en goed kunnen kijken en luisteren. Ook je geduld kunnen bewaren en goed kunnen kijken en luisteren zijn belangrijke eigenschappen die je moet bezitten als beroepsverkeersregelaar of beveiliger. De situatie overzien en hier vervolgens naar handelen. 

  • Omgaan met stressvolle situaties. In beide beroepen is het belangrijk dat je om kunt gaan met stressvolle situaties. Hoe ga je er bijvoorbeeld mee om als een weggebruiker jouw stopteken negeert, of als je iemand op heterdaad betrapt tijdens je vaste surveillanceronde? Het is belangrijk om deze kwaliteit te bezitten. 

Kortom: bij Globe Group zijn we van mening dat zowel mannen als vrouwen een perfecte toevoeging zijn voor ons team. Het maakt tenslotte ook niet uit wie je bent, het gaat erom dat je kijkt naar waar je kwaliteiten liggen en doet wat je leuk vindt. Iedereen brengt op zijn of haar eigen manier kennis, ervaring en eigen kwaliteiten met zich mee. Iets wat - als je het ons vraagt - de dienstverlening van Globe alleen maar ten goede komt. Met twee vrouwen aan het roer juichen we de komst van meer vrouwen in onze organisatie dan ook alleen maar van harte toe. Vooral in het verkeer zijn we nog op zoek naar dames die stevig in hun schoenen staan en het leuk lijken om zich in te zetten voor de verkeersveiligheid. Bekijk daarom ook vooral onze vacatures voor meer informatie. 

Ga naar de vacatures

Lijkt een baan als verkeersregelaar (full- of parttime) je een leuke uitdaging, maar heb je hiervoor nog niet de juiste papieren? Geen probleem. Op 21 & 28 maart bieden we bij BOC Opleidingscentrum de opleiding voor beroepsverkeersregelaar aan, een tweedaagse opleiding waarin je alle kneepjes van het vak leert om zelfstandig het verkeer te kunnen regelen. Kijk voor meer informatie op www.bocopleidingscentrum.nl of bel 0314 - 35 12 20 voor meer informatie. 

Meer informatie over de opleiding

Fijne Internationale Vrouwendag!

 

Internationale Vrouwendag

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20