Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Even voorstellen: Marco van Tongeren, Strategisch & Commercieel Directeur

  • Even voorstellen
  • Marco van Tongeren
  • Strategisch & commercieel directeur

Op ‘De dag van de directeur’ kondigden we aan dat er een uitbreiding heeft plaatsgevonden van ons directieteam. Vandaag stellen we graag Marco van Tongeren aan jullie voor, die vanaf eind februari als Strategisch en Commercieel Directeur binnen ons bedrijf aan de slag gaat.  

“Hallo, mijn naam is Marco van Tongeren. Ik ben 51 jaar oud en woonachtig in Tiel. Na 28 jaar werkzaam te zijn geweest bij Securitas ga ik binnenkort deze organisatie verlaten om het directieteam van Globe Group te versterken. Met mijn brede kennis en ervaring binnen de beveiliging hoop ik als Strategisch & Commercieel Directeur binnenkort een waardevolle toevoeging voor de Globe Group te zijn. In het verleden heb ik o.a. gewerkt als regiomanager bij drie verschillende Securitas vestigingen en heb ik zorggedragen voor 80 collectieve beveiligingsprojecten binnen Nederland. Momenteel ben ik werkzaam als Account Developer Business Parks bij Securitas, een functie die ik binnenkort achter me ga laten.

Ik ken de succesvolle ondernemersfamilie Roozegaarde al meer dan 10 jaar uit de evenementenwereld en onze neuzen staan dezelfde kant op als het om onze visie van beveiliging gaat. Daarom heb ik toen ik het aanbod voor deze functie kreeg besloten om voor dit mooie familiebedrijf te gaan werken. In mijn nieuwe functie als Strategisch en Commercieel Directeur heb ik de ambitie om de dit bedrijf verder te laten groeien en klaar te stomen voor de toekomst. Daarnaast wil ik ervoor zorgen dat de continuïteit geborgen wordt. Globe Group is een professioneel beveiligingsbedrijf dat binnen Oost-Nederland bekend is, maar ik zie het als mijn missie om deze naamsbekendheid nog verder te vergroten. Dit ga ik doen door op strategisch gebied de juiste koers te bepalen en me op commercieel gebied in te zetten voor de toekomstbestendigheid van Globe en haar overkoepelende BV's. 

Vanaf 27 februari maak ik onderdeel uit van de Globe familie en ben ik te vinden op het kantoor in Zelhem. Ik hoop jullie daar allen binnenkort een hand te geven. 

Hartelijke groeten,
Marco van Tongeren”

 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20