Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Even voorstellen: Marcel Floors - Teamleider en Adviseur Beveiliging

  • Maak kennis met Marcel Floors
  • Teamleider en adviseur Beveiliging
  • Nieuw op kantoor

Globe Group groeit! Met trots stellen we vandaag onze nieuwe collega Marcel Floors voor, Teamleider en Adviseur Beveiliging. Lees onderstaande blog om kennis met hem te maken. 

"Beste allemaal,

Mijn naam is Marcel, en vol enthousiasme stel ik mezelf vandaag aan jullie voor als Teamleider en Adviseur Beveiliging bij Globe Group. Ik ben 45 jaar en woon in Neede. In mijn vrije tijd vis ik graag, maak ik een lange wandeling in het bos of kijk ik een film. Naast films zijn ook voetbalwedstrijden kijken favoriet, waarbij FC Twente op nummer 1 staat. 

In het verleden heb ik jarenlang op meerdere posities in de beveiliging gewerkt, waar ik veel kennis en ervaring in de beveiligingsbranche heb opgedaan. Daarna heb ik enkele jaren in het bedrijfsleven gewerkt, maar in deze tijd miste ik toch de beveiligingswereld. Daarom besloot ik om het bedrijfsleven vaarwel te zeggen en een nieuwe uitdaging aan te gaan binnen de beveiliging. In mijn zoektocht naar een nieuwe baan raakte ik al snel in gesprek met Globe Group, waarbij het meteen klikte. Met als gevolg dat ik nu mijn eigen introductieblog schrijf om mezelf aan jullie voor te stellen als Teamleider en Adviseur Beveiliging. Een uitdaging waar ik enorm veel zin in heb!

In de functie van Teamleider en Adviseur Beveiliging ben ik de verbindende schakel tussen klanten, medewerkers en het management. Het stimuleren, coachen, begeleiden en adviseren van het team met betrekking tot mobiele surveillance en objectbeveiliging behoort tot mijn takenpakket. Daarnaast ga ik ook een actieve rol spelen in het adviseren van klanten op het gebied van veiligheid. Kortom: er is genoeg te doen en ik hoef zeker niet stil te zitten.  

Ik kijk uit naar alle uitdagingen die deze nieuwe functie met zich meebrengt en hoop dat ik jullie allemaal snel mag ontmoeten. Tot dan!

Hartelijke groeten,
Marcel Floors" 

Welkom, Marcel! We wensen je veel plezier en succes bij Globe. Heb je door het lezen van bovenstaande introductie een prangende vraag voor Marcel? Klik dan op onderstaande button om een e-mail naar hem te verzenden of bel 0314 - 35 12 20.

Stuur Marcel een e-mail

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20