Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Een vloeiende doorstroom van het verkeer dankzij de verkeersregelaars van Europe Traffic Support

  • Ervaren beroepsverkeersregelaars
  • Begeleiding bij winkels, drive-thru's en recreatieplassen

Op Tweede Pinksterdag hebben de verkeersregelaars van Europe Traffic Support de verkeersstroom in goede banen geleid bij Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk. Omdat naast Hemelvaart, Tweede Pinksterdag bekend staat als één van de piekdagen bij de vrijetijdswinkel, hebben zij de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen en onze beroepsverkeersregelaars ingeschakeld voor een veilige en vloeiende doorstroom van het verkeer. 

Obelink

Auto's op Tweede Pinksterdag bij Obelink Vrijetijdsmarkt

De rijen met auto’s laten zien dat de bezoekers niet konden wachten om een grote parasol, nieuwe tent of verkoelend zwembad uit te zoeken. Obelink hanteert een aangepast deurbeleid en dat betekent dat bezoekers in de weekenden of op feestdagen alleen toegang tot de winkel hebben met een shoppingticket. Dit om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijk in de winkel aanwezig zijn. Op de parkeerplaats werden de bezoekers (indien nodig) door onze verkeersregelaars hierop gewezen en naar een parkeerplek begeleid. De aankomst op een parkeerplaats en de juiste begeleiding is erg belangrijk. Dit is immers de eerste indruk die de bezoekers opdoen wanneer zij ergens arriveren. Bij Europe Traffic Support zorgen we ervoor dat deze eerste indruk een positieve eerste indruk is. Ons team bestaat uit ervaren verkeersregelaars met een vriendelijke mentaliteit, verzorgde uitstraling en herkenbare werkkleding. Alles voor een goede eerste indruk. 

Verkeersregelaars inzetten voor verschillende doeleinden

Gaat uw bedrijf (binnenkort) ook weer open en verwacht u drukte? Of werkt u ook met toegangstickets, en wilt u zorgdragen voor een vloeiende doorstroom van het verkeer? Bij bouwbedrijven, tuincentra en woonboulevards zien we regelmatig dat verkeersregelaars ingeschakeld worden om de doorstroom van bezoekers te reguleren. Maar ook bij de steeds populairder wordende drive-thru’s worden verkeersregelaars steeds vaker ingezet om de drukke verkeersstromen beheersbaar te maken. Niet alleen bij het winkelend publiek, want bij hoge temperaturen kan een enorme toestroom van badgasten bij recreatieplassen ook zorgen voor grote chaos in het verkeer met parkeerproblemen als gevolg. Ook dan kunnen verkeersregelaars een uitkomst bieden.

De beroepsverkeersregelaars van Europe Traffic Support zijn allemaal ervaren, in het bezit van een aanstellingspas en VCA gecertificeerd. Wilt u meer weten over onze diensten en de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via: 0314 - 35 12 20 of info@globegroup.nl

Neem contact op

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20