Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

De Week van de Veiligheid? Bij Globe Group staat veiligheid 365 dagen per jaar centraal!

Van 7 t/m 13 oktober is het de Week van de Veiligheid. Door de donkere dagen neemt de kans op criminaliteit toe. Voor veel bedrijven en ondernemers is dit dan ook een mooi moment om extra stil te staan bij veiligheid, en om zichzelf af te vragen hoe veilig hun bedrijf nou eigenlijk is. Bij Globe Group zijn wij hier niet 7, maar 365 dagen per jaar mee bezig. Bij ons is het elke week de Week van de Veiligheid!

Wat is veiligheid?

Veiligheid is een containerbegrip waar vele interpretaties aan gegeven worden. Daarnaast is veiligheid een thema wat in veel ruimtelijke vraagstukken een rol speelt. Bij het ontwerpen van wegen letten we op de verkeersveiligheid, terwijl bij het ontwerpen van huizen het voorkomen van inbraak een belangrijk aspect is. De beleving van veiligheid is een belangrijk onderdeel bij het inrichten van de openbare ruimte. Om ervoor te zorgen dat zowel het ontwerp als de inrichting bijdraagt aan het bereiken van een veiligheidsgevoel, is het belangrijk om inzicht te krijgen in hoe de fysieke omgeving veiligheid beïnvloed. Daarnaast ervaart iedereen veiligheid ook weer anders. Wat is veiligheid voor jou? En hoe veilig voel jij je nou eigenlijk thuis of op je werk? Misschien voel jij je veilig als je vier camera’s bij je kantoorpand hebt hangen, er een waakhond voor de deur ligt en je de deuren ook nog eens met dubbel slot op slot hebt gedraaid, terwijl de buurman zich al veilig voelt als hij enkel de deur heeft dichtgetrokken. Vraag jezelf daarom af wat veiligheid voor jou betekent, en of jij je thuis, bij jouw bedrijf of op je werk eigenlijk wel veilig voelt.

Bij Globe Group is het elke week de Week van de Veiligheid

Bij Globe Group houden wij ons 365 dagen per jaar bezig met jouw en onze veiligheid. Onze slogan is niet voor niets: ons oog, uw veiligheid. Wij vinden jouw en onze veiligheid belangrijk. Of je nu een evenement organiseert en ervoor wilt zorgen dat alles ongestoord verloopt en er geen conflicten optreden, of ervoor wilt zorgen dat inbrekers geen kans krijgen om je kantoorpand leeg te halen: wij staan voor je klaar. Ook vinden wij het erg belangrijk dat ons eigen personeel zich veilig voelt tijdens het werk. De laatste tijd zijn verkeersregelaars bijvoorbeeld veel in het nieuws geweest, omdat er veel geweld tegen hen is gebruikt. Wij vinden het vreselijk dat dit gebeurt, en dat juist de mensen die onze veiligheid op de weg waarborgen geweld wordt aangedaan. Gelukkig hebben wij dit geweld tegen onze eigen verkeersregelaars zelf nog niet ervaren, en dit willen we natuurlijk ook graag zo houden. Onze verkeersregelaars zijn allemaal opgeleid en VCA gecertificeerd. Zij weten hoe zij veilig moeten werken. Ook leren wij onze verkeersregelaars d.m.v. een communicatietraining hoe zij om moeten gaan met agressieve weggebruikers. Natuurlijk kan het voorkomen dat tijdens het werk zich een keer een vervelende situatie voordoet, maar wij doen er alles aan om ons personeel goed op te leiden en onze werknemers hierop voor te bereiden. Helaas is dit noodzakelijk. Wanneer er zich vervelende situaties voordoen op de weg komt ons personeel niet voor verassingen te staan en weten zij wat ze moeten doen.
Op deze manier voelt ons personeel zich veilig op het werk.

Ben je na de vraag “hoe veilig voel jij je?” erachter gekomen dat je je thuis of op je werk toch niet zo veilig voelt, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar om jouw veiligheidsgevoel te vergroten, want dit is immers ons werk.

Neem direct contact met ons op 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20