Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

De verkeersregelaars van ETS timmeren flink aan de weg

  • Terugkomdag verkeer
  • E-learning
  • Europe Traffic Support
  • Beroepsverkeersregelaars

Uitgeleerd? Dat zijn de verkeersregelaars van Europe Traffic Support nooit! Onlangs timmerden ze tijdens de jaarlijkse terugkomdag weer flink aan de weg om hun kennis bij te spijkeren. Door middel van een e-learning liepen ze de lesstof nog eens goed door, en op de terugkomdag kregen ze de mogelijkheid om vragen te stellen en werd er in de praktijk nog eens samen geoefend. Een leerzame dag!  

Bij BOC Opleidingscentrum is het mogelijk om de opleiding voor beroepsverkeersregelaar in slechts twee dagen af te ronden. Deze opleiding bestaat uit een e-learning, klassikale theorielessen en lessen in de praktijk. Vervolgens wordt de kennis van de kandidaten (zowel op het gebied van kennis als uitvoering) getoetst door middel van een examen. Bij het positief afronden van het examen ontvangt de kandidaat een aanstellingspas, waarmee hij of zij officieel bevoegd is om het verkeer te regelen. 

Wie denkt dat een verkeersregelaar na slechts twee opleidingsdagen uitgeleerd is, heeft het mis. Jaarlijks organiseren wij namelijk voor de verkeersregelaars van ETS een terugkomdag, waarin de verkeersregelaars in groepen samenkomen om van elkaar te leren. Ook deze week vond de terugkomdag weer plaats. 

E-learning voor verkeersregelaars

BOC Opleidingscentrum heeft haar eigen e-learning ontwikkeld voor de opleiding voor beroepsverkeersregelaars. In deze e-learning wordt de lesstof uitgelegd en behandeld. De e-learning is niet alleen verplicht voor het behalen van het diploma, maar wordt ook ter ondersteuning van de terugkomdagen gebruikt. De e-learning helpt om de theoretische kennis van de verkeersregelaars op te frissen en geeft handvatten voor de lessen die op deze dag worden verzorgd. 

Jaarlijkse terugkomdag 

Voor de terugkomdag wordt de groep verkeersregelaars opgedeeld in vier groepen. Tijdens deze dag worden er verschillende onderwerpen behandeld, zoals de om-en-om regeling, communicatie en werken met een VRI (verkeersregelinstallatie). Samenwerken staat op deze dag centraal. Om dit goed te kunnen oefenen worden de verkeersregelaars de weg op gestuurd om individueel of samen opdrachten uit te voeren. De kandidaten die niet aan de beurt zijn kijken tijdens de opdrachten mee om feedback aan elkaar te geven en de situaties later nog eens te kunnen bespreken. Niet alleen het samenwerken, maar ook het kijken en luisteren naar elkaar maakt deze dag erg waardevol.  

We kijken terug op een geslaagde terugkomdag, waarin we veel hebben geoefend en van elkaar hebben kunnen leren. Punten die we meenemen in het dagelijkse werk. Op 20 maart doen we deze dag nog eens dunnetjes over. Bedankt allemaal voor jullie inzet! 

Verkeersregelaars gezocht!

Lijkt het jou ook een leuke taak om het verkeer in goede banen te leiden? Meld je dan aan voor de opleiding voor beroepsverkeersregelaar, die deze maand nog enkele keren wordt verzorgd. Klik op onderstaande knop voor meer informatie of bel 0314 - 35 12 20 en we vertellen je er graag meer over. Ook als je al over de juiste papieren beschikt ben je van harte welkom bij Europe Traffic Support. Bekijk de vacatures voor meer informatie.

Meer informatie opleiding beroepsverkeersregelaar

Bekijk onze actuele vacatures

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20