Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Gerard vertelt over zijn trotswerkjes

De schoolvakantie is in aantocht, de kinderen komen weer thuis met hun rapporten. Op de school van mijn zoontje zit bij de rapporten altijd een “trotswerkje”: een tekening of knutselstukje waar hij trots op is.

Als ik onze werkzaamheden en activiteiten van het afgelopen jaar evalueer kom ik op meerdere trotswerkjes uit. Het is lastig om maar een trotswerkje te kiezen. Wat is school dan toch lekker ongecompliceerd he? Bam dit is het, niet verder kijken.

Ik ben trots op.. 

Ondanks ik niet veel met onze verkeersregelaarstak Europe Traffic Support te doen heb, kijk ik vanaf de zijlijn altijd vol bewondering naar de inzet en flexibiliteit van de verkeersregelaars. Het gros van de aanvragen zijn ad-hoc en ik zie dat de planning altijd binnen no-time de mensen op de werkplek heeft staan. Petje af voor de regelaars die altijd paraat staan en alles laten vallen als de afdeling planning weer belt met een aanvraag. Hier ben ik trots op.

Trots ben ik op de evenementen die wij mogen uitvoeren. Mooie aansprekende evenementen in je eigen achtertuin zoals Reurpop in Ruurlo, Hemelvaartfeesten en Huntenpop in Ulft, lokale kermissen en schuttersfeesten in de gehele Achterhoek. Ook verder van ons bed hebben wij prachtige evenementen die wij mogen bedienen, onder andere Kingsland Oldenzaal, Lingefeest Buren en de Zomerfeesten Valburg. Hier ben ik trots op.

Afgelopen jaar heeft Bennie keihard gewerkt om zijn passie te realiseren, onze bezielende leiding van de chief himself is er een prachtige Mobiele Communicatie en Camera Unit (MCCU) gebouwd. Van een lege wagen tot en hightech MCCU met alle digitale en hoog kwalitatief waardige snufjes van deze tijd. Hier ben ik trots op.

Ook ligt er in de zorg een grote markt voor onze beveiligingsdienst. Zo voeren wij het afgelopen jaar op meerdere locaties verschillende soorten werkzaamheden uit. Van preventieve controlerondes, het opvolgen van brandmeldingen, opvolgen van liftstoringen tot het permanent bewaken van een zorglocatie. Het zorgen voor een veilig gevoel van de zorgmedewerkers, de cliënten maar zeker ook het in de kiem smoren van onregelmatigheden, reageren op (geluids)overlast en het oplossen even escalaties vormen een diversiteit van werkzaamheden. Hier ben ik trots op.

Waar ik het meest trots op ben 

Het meest trots ben ik uiteraard op ons zeer goed lopend collectief beveiligingsproject in de Achterhoek. Op maar liefst 13 bedrijventerreinen in de Achterhoek voeren wij collectieve surveillance en alarmopvolging uit. In 2018 hebben wij van een concullega een bestaand collectief overgenomen en 80% van de deelnemers waren direct al naar ons overgestapt, aangevuld met een hoop nieuwe deelnemers zijn wij goed gestart en hebben de kwaliteit kunnen bieden en garanderen wat van ons verwacht mag worden. Jammer dat de resterende 20% van de bestaande deelnemers niet direct overstag zijn gegaan, maar het is goed om te zien dat een groot aantal van deze bedrijven een jaar later de meerwaarde van onze dienstverlening inzien. Mond op mond reclame, het zien en ervaren, de betrokkenheid en pro-activiteit zijn de kernpunten waarop deze groep toch de overstap naar ons gemaakt heeft. Dit geeft ons vertrouwen en geeft aan dat wij op de goede weg zijn. Hier ben ik trots op.

Mooi om te zien dat buiten deze 13 aangesloten bedrijventerreinen onze dienstverlening ook in andere regio’s opvalt. ’s-Heerenberg, Aalten, Lichtenvoorde en Winterswijk zijn zomaar een paar plaatsen waar wij zeer actief zijn en de ambitie hebben om door te groeien. Mooi om te zien wat wij het afgelopen jaar al gepresteerd hebben. Hier ben ik trots op.

Op kantoor kunnen wij veel inregelen en bedenken hoe de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden
Maar het gaat natuurlijk wel om de uitvoering van deze werkzaamheden, dagelijks zet een team surveillanten zich in om de werkzaamheden naar wens uit te voeren. Zonder deze toegewijde medewerkers zijn wij nergens. Een fijn team die alles voor elkaar over heeft en voor elkaar door het vuur gaan en bovenal met veel plezier hun werk uitvoeren. Kwaliteit verzin je niet, kwaliteit bereik je door deze instelling. Hier ben ik trots op.

Voor de zomervakantie losbreekt zit het rapport van Globe Group vol met trotswerkjes. Enige verschil is dat wij niet met zomerreces gaan, wij stuiven door het evenementenseizoen in, de wegwerkzaamheden zijn vol aan de gang en de inbreker gaat ook niet op vakantie. Wij gaan dus vol gas de zomer in. Heb ik al gezegd dat ik daar trots op ben?

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20