Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

De maand van de Veiligheid

  • De Maand van de veiligheid
  • Beveiliging
  • Kennis delen
  • Tips

Veiligheid. Als beveiligingsbedrijf zijn we er 24/7 mee bezig. En niet alleen wij. Thuis, op het werk: iedereen houdt zich (onbewust) dagelijks bezig met veiligheid. We staan ermee op en gaan ermee naar bed. In hele simpele situaties: bij het oversteken denk je aan je eigen veiligheid en kijk je goed om je heen om er zeker van te zijn dat er geen verkeer aan komt en je veilig naar de overkant van de straat kunt wandelen. Of bij het verlaten van je woning voel je misschien nog wel eens extra of je de deur wel echt op slot hebt gedaan en je met een veilig gevoel de woning kunt verlaten. Veiligheid is een breed begrip, maar erg belangrijk om het regelmatig over te hebben. Daarom trappen we vandaag de maand oktober af, de maand die wij hebben omgedoopt tot ‘De maand van de veiligheid’.

Wat is veiligheid?

Deze maand nemen we het begrip ‘veiligheid’ onder de loep. Als we de dikke Van Dale mogen geloven is de betekenis van veiligheid ‘het veilig zijn – iets in veiligheid brengen’. Het is de mate van afwezigheid van potentiele oorzaken van een gevaarlijke situatie of de mate van aanwezigheid van beschermende maatregelen tegen deze potentiele oorzaken. Veiligheid is een relatief begrip, aangezien niets onder alle omstandigheden volledig zonder gevaar is.

Veiligheidstips in de maand van de veiligheid

Bij Globe Group bezorgen wij je graag een veilig gevoel, waar en wanneer dan ook. Je komt ons niet alleen tegen op evenementen waar we zichtbaar en onzichtbaar met onze evenementenbeveiligers en camerabewaking aanwezig zijn om bezoekers een leuke onbezorgde tijd te bezorgen, maar ook bijvoorbeeld in de zorg waar onze zorgbeveiligers voor een veilig gevoel zorgen bij het personeel en de cliënten in de Sociaal Maatschappelijke Opvang.

Als beveiligingsbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe we om moeten gaan met de verschillende facetten van veiligheid. Daarom delen wij deze maand graag onze kennis met u: onze relaties, klanten, websitebezoekers en volgers op social media. In ‘De maand van de Veiligheid’ delen wij vanaf deze week elke week een tip op het gebied van veiligheid. Maar dat is nog niet alles. Om het begrip ‘veiligheid’ nog iets tastbaarder te maken zijn we achter de schermen ook met iets anders leuks bezig waar wij regionale vergunningsverleners op willen trakteren: namelijk een kennisdelingssessie over veiligheid op evenementen. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.

Seminar: adviseren en bepalen inzet beveiliging bij evenementen

Op donderdag 10 november organiseren wij voor verschillende relaties een gratis seminar met als thema ‘adviseren en bepalen inzet beveiliging bij evenementen’. Samen met andere regionale vergunningsverleners uit Achterhoekse gemeenten willen wij in samenwerking met ESI (Event Safety Institute) kennis delen rondom het vraagstuk ‘Hoe bepaal je nu de juiste inzet van beveiliging op evenementen?’ Al vele jaren wordt er uit gegaan van het standaardmodel 1:250, maar is deze berekening anno 2022 wel afdoende? Wat zijn belangrijke factoren om rekening mee te houden? En welke alternatieve veiligheidsmaatregelen zijn er beschikbaar om op terug te vallen als het beveiligingspersoneel beperkt is?

Aan de hand van casussen willen wij onze relaties op deze middag meenemen in de praktijk. Een middag die in het verlengde van de oktobermaand geheel in het teken staat van (evenementen)veiligheid. Relaties voor wie deze seminar interessant kan zijn ontvangen binnenkort van ons een uitnodiging.

Kun je niet wachten en wil je nú al meer weten over veiligheid en hoe wij als beveiligingsbedrijf u hierin kunnen ondersteunen? Maak dan een afspraak voor een kop koffie op kantoor. Bel 0314 – 35 12 20 of mail naar info@globegroup.nl. Wij wensen u een veilige maand toe!

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20