Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

De highlights van september

  • Globe nieuws
  • Compilatie
  • Maand van de scholing
  • Highlights september

De maand september is voorbij gevlogen! Bij Globe Group hebben we deze maand omgedoopt tot 'Maand van de scholing', waardoor veel berichten in het teken stonden van ontwikkeling of scholing. Hieronder hebben we enkele highlights van deze maand voor u op een rijtje gezet om nog eens rustig terug te lezen. 

Vacature zorgbeveiliger

We begonnen deze maand met het delen van de vacature voor zorgbeveiliger. Een mooie afwisselende functie voor iedereen met een hart voor de zorg en een oog voor veiligheid. Als beveiliger in de sociaal maatschappelijk opvang (zorgbeveiliger) zorg je voor een veilige leefomgeving binnen een woongroep. Hierbij is het belangrijk dat je oog hebt voor kwetsbare mensen in de samenleving, een luisterend oor kunt bieden aan bewoners van een woongroep in de nachtelijke uren en bereid bent om specialistische trainingen te volgen. 

Iets voor jou? Klik hier om de vacature te bekijken.

Internationale Dag van de Eerste Hulp

Op 10 september was het de Internationale Dag van de Eerste Hulp. Een dag met als doel om het bewustzijn te vergroten over hoe eerste hulp letsel kan voorkomen en levens kan redden. Ook onze collega's krijgen regelmatig te maken met het moeten verlenen van eerste hulp. In maart dit jaar schreven we er zelfs nog een blog over, nadat onze collega Desiree tijdens haar surveillancedienst een heldendaad had verricht.

Vele maanden per jaar ondervinden we zelf hoe belangrijk eerste hulp is. Juist daarom vinden we het belangrijk om hier aandacht aan te schenken. We kunnen ze helaas niet meer op één hand tellen: voorbeelden van surveillanten die als eerste ergens ter plaatse waren en al verschillende levens hebben gered. Of beveiligers die op evenementen met het verlenen van eerste hulp te maken krijgen. Een belangrijk onderdeel in het beroep van beveiliger, maar ook voor jezelf. In je privéleven, bij sportclubs: hoe belangrijk is het om eerste hulp te kunnen verlenen? Het geeft een veilig gevoel en je kunt er levens mee redden. Bij BOC Opleidingscentrum helpen we je graag om veiligheid voorop te stellen. Hierbij is maatwerk voor jouw bedrijf of situatie mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Keurig: onze keurmerken

In ‘De maand van de scholing’ stonden we niet alleen stil bij onze cursussen en opleidingen, ook zelf moesten we aan de bak om onszelf bij te scholen. En met positief resultaat: deze maand hebben we de certificering voor het Keurmerk namelijk weer positief afgerond.

De certificaten zijn uitgegeven door de Nederlandse Veiligheidsbranche en hebben een geldigheidsduur van 3 jaar. De certificaten staan voor kwaliteitsborging in de beveiligingsbranche. We zijn trots dat we wederom aan de gestelde kwaliteitsnormen voldoen. Benieuwd naar al onze certificeringen? Klik dan op onderstaande button.

Bekijk onze certificeringen

Wist je dat

Bij BOC Opleidingscentrum bieden wij een gevarieerd aanbod aan veiligheidscursussen en opleidingen aan. Hierbij ligt de focus op maatwerk en complete ontzorging voor onze klanten. Vaak krijgen we ‘Ik wist helemaal niet dat jullie dit ook voor ons konden verzorgen’ te horen, dus dat was de reden dat wij deze maand enkele weetjes over BOC Opleidingscentrum hebben gedeeld. Want wist je bijvoorbeeld dat:
  • Het bij BOC ook mogelijk is om je BHV planning uit handen te geven en door ons te laten plannen en organiseren?
  • Wij bij BOC Opleidingscentrum ook VCA cursussen verzorgen, zoals VCA basis, VOL & groen?
  • En wij ook BHV trainingen op maat kunnen verzorgen bij klanten op locatie? Hierbij werken wij met actuele scenario’s uit de praktijk.
Meer weten? Kijk op www.bocopleidingscentrum.nl of neem contact op met Fleur van den Eijkhof via fleur@globegroup.nl.

Vacatures en ESO inloopavond

Naast de vacature voor zorgbeveiliger hebben we nog meer verschillende vacatures open staan. Dit najaar starten we bijvoorbeeld weer met de ESO opleiding, de opleiding tot evenementenbeveiliger. En om meer informatie te geven over wat de opleiding inhoudt, organiseren wij op donderdag 20 oktober een inloopavond voor de ESO opleiding.

Lijkt het jou leuk om als bijbaan in de evenementenbeveiliging aan het werk te gaan zodra het evenementenseizoen weer begint?

Mail dan je CV & motivatie naar vacature@globegroup.nl en meld je aan voor de inloopavond. Op deze avond krijg je meer informatie over het opleidingstraject en is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Bekijk vacature evenementenbeveiliger

Stadsfeest Doetinchem

Van 2 t/m 4 september vond het Stadsfeest in Doetinchem in een vernieuwde vorm plaats. Wij waren bij Stadsfeest Doetinchem aanwezig voor een totaalpakket op het gebied van veiligheid onder één dak: met een Mobiele Communicatie en Camera Unit, beveiligers en verkeersregelaars en schreven er een nieuwsbericht over.

Lees nieuwsitem Stadsfeest Doetinchem

Evenementenorganisaties zien steeds vaker de meerwaarde in van één partij die een totaalpakket verzorgd op het gebied van veiligheid. Persoonlijk contact, korte lijnen en een vast aanspreekpunt zijn slechts enkele redenen om voor een beveiligingspartner met alle faciliteiten onder één dak te kiezen.

Race-event in Zandvoort

September was niet alleen de maand van de scholing bij Globe, ook veel evenementen stonden deze maand op de planning. 

Via onze partner Techno Traffic Control hebben wij deze maand mogen bijdragen aan het grootste race-event in Zandvoort. Op deze locatie hebben we MCCU 1 ingezet als het centrale zenuwstelsel van alle communicatie, voor bijv. de aansturing van verkeersregelaars.

Mobiele Communicatie & Camera Unit 1 van TEC Veiligheid maakt gebruik van het Entropia netwerk: een tetra netwerk met meer dan 240 zendmasten om een optimale dekking en bereik te garanderen. Hierdoor is communicatie te alle tijden mogelijk. Meer weten over onze MCCU's? Kijk op www.tec-veiligheid.nl.

Meer informatie over onze MCCU's


Wij zijn genomineerd voor de publieksprijs ‘Ondernemer van het jaar’

We sluiten deze maand af met een heel leuk bericht: we zijn namelijk door de Gemeente Bronckhorst genomineerd voor de publieksprijs ‘Ondernemer van het jaar’. We zijn ontzettend trots op deze nominatie. Vanaf zaterdag 1 oktober is het mogelijk om ons jubileumjaar nóg feestelijker te maken. Help je mee? Zodra er meer informatie over de stemprocedure is zullen we dit uiteraard met jullie delen. Houd onze social media – kanalen daarom goed in de gaten.

Tot zover de highlights van september. De maand oktober hebben we omgedoopt tot ‘De maand van de veiligheid’. Deze maand zal in het teken staan van veiligheid en alles wat daarbij hoort. Heeft u nog vragen naar aanleiding van één van de nieuwsitems? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie: 0314 - 35 12 20 of info@globegroup.nl

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20