Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

DE HIGHLIGHTS VAN MEI 2024

  • De highlights van de maand mei
  • De maand van het kantoor
  • Medewerkers aan het woord

Het jaar is weer doormidden en de zesde maand van 2024 is alweer aangebroken. Tijd om terug te blikken op de hoogtepunten van de maand mei. De maand mei was 'De maand van het Kantoor' bij Globe Group. Met nieuws en persoonlijke blogs en verhalen van medewerkers kijken we terug op afgelopen maand. 

Aftrap van 'De maand van het Kantoor' 

Ilse en Mirjam Roozegaarde trapten 'De maand van het Kantoor' af met een gezamenlijke blog. Deze blog ging over het ESI (Event Safety Institute) Jaarcongres van 2024 die zij hebben bijgewoond. Het thema van dit jaar was ‘Bezoekersgedrag en veiligheid’.

Het programma van het Jaarcongres begon met een krachtige opening door Emma Parkinson. Emma, een autoriteit op het gebied van noodhulp en crowd management, deelde haar kennis als course director van postdoctorale opleidingen aan de Coventry University in Groot-Brittannië. Haar ervaring als veiligheidscoördinator van grote evenementen zoals het Glastonbury Festival gaf een uniek inzicht in de impact van organisatie- en managementstructuren van drukbezochte locaties.

Na deze inspirerende lezing was er keuze uit verschillende subsessies om bij aan te sluiten. Hierbij is gekozen voor: 

1. Gedrag onder invloed - Wat betekent dit voor het alcohol- en drugsbeleid op evenementen?
2. Crowd counting en crowd monitoring - Belangrijke aspecten voor het sturen van grote menigten
3. Defqon.1 Weekend Festival - Een inkijkje in hoe een mega evenement als Defqon.1 de veiligheid en mobiliteit van bezoekers stuurt

In de blog vertellen de dames hoe zij het ESI Jaarcongres van 2024 hebben ervaren en wat zij op deze dag hebben geleerd. Druk op onderstaande knop om het hele item nog eens terug te lezen.

Lees blog: terugblik op het ESI Jaarcongres van 2024

Globe Group hoofdsponsor van Reurpop 2024

Groot nieuws! Al jarenlang hebben we een plezierige samenwerking met Reurpop en verzorgen wij op dit evenement o.a. de beveiliging. Om dit evenement een warm hart toe te dragen, zijn we in 2024 hoofdsponsor geworden van Reurpop. Om dit te vieren hebben we een winactie georganiseerd op Facebook en Instagram en mogen we 3x2 tickets weggeven. De winnaars van deze winactie worden op maandag 3 juni bekend gemaakt. 

Nog meedoen? Bezoek dan nog snel onze social media-kanalen en laat weten met wie je dit toffe evenement graag zou willen bezoeken. 

Het geheime soeprecept van Joke

Op Moederdag deelden we een recept dat we nog nooit eerder gedeeld hebben, namelijk het geheime bloemkoolrecept van Joke. 

Joke verzorgt niet alleen de catering voor onze medewerkers op evenementen, ook zorgt ze ervoor dat er goed voor de innerlijke mens op kantoor wordt gezorgd. Haar soepjes in de lunchpauze zijn dan ook elke dag weer favoriet. Niet alleen bij onze collega’s, maar ook bij kantoorhonden Jack en Dexx. Groentesoep, tomatensoep of courgettesoep: Joke maakt ze allemaal. Voor ‘De maand van kantoor’ deelde ze het geheime recept voor haar welbekende bloemkoolsoep.

Lees blog: het geheime soeprecept van Joke

NIETS IS ZO ONVOORSPELBAAR ALS DE PLANNING

Voor 'De maand van het Kantoor' schreef Camiel een blog over de planning: "Naast alle collega’s die dag en nacht klaarstaan voor de veiligheid op de weg, op bedrijventerreinen, op objecten- of zorglocaties en op evenementen, is het kantoor van Globe hedendaags ook druk bezet. Om alles in goede banen te leiden staan de collega’s op kantoor altijd paraat. De planning is hier een gedeelte van. Camiel is als planner bij Globe, de spin in het web tussen de opdrachtgevers en het team van Globe.  

Als planner weet ik maar al te goed dat er niets zo onvoorspelbaar is als de planning. Binnen de Globe Group hebben we veel verschillende manieren van plannen. De ene planning kan ver vooruit, de andere planning slechts enkele dagen. Daarnaast komen er tussendoor ook veel ad hoc aanvragen binnen. Iedere dag is er wel weer een nieuwe uitdaging. Gelukkig staan onze collega’s dag en nacht voor onze opdrachtgevers klaar om zelfs op de gekste tijdstippen een aanvraag in te vullen. Dit maakt mijn werk als planner erg leuk en uitdagend." Klik op onderstaande knop om de gehele blog te lezen.     

Lees blog: niets is zo onvoorspelbaar als de planning

Globe in het Noorderlicht

In mei vond een bijzonder natuurverschijnsel plaats. Ook in de Achterhoek was op dat moment het Noorderlicht te zien. Een zeldzaam sterke zonnestorm kleurde de lucht deze avond prachtig paars. Een unieke foto die we graag nog eens als hoogtepunt van mei willen delen. 

GLOBE SECURITY HEEFT OPDRACHT GEGUND GEKREGEN VOOR BEVEILIGING GEMEENTELIJKE PANDEN IN DOETINCHEM

Een ander hoogtepunt deze maand was de bekendmaking van het nieuws dat Globe Security een opdracht gegund heeft gekregen voor de beveiliging van gemeentelijke panden in Doetinchem. Na een zorgvuldig aanbestedingstraject heeft Globe Security de gunning gekregen voor de beveiliging van gemeentelijke panden in Doetinchem. De reden voor deze gunning was niet alleen een juiste prijs- en kwaliteitverhouding, maar ook het feit dat Globe de gewenste aanrijtijden feilloos kon behalen speelde hierin mee. Er was waardering voor de unieke werkwijze van Globe Security, waarin diverse technische hulpmiddelen een grote rol spelen op het gebied van veiligheid. Door de PSO-certificering kon Globe Group de SROI-verplichting voor deze gunning per direct vervullen. Met deze nieuwe opdracht versterkt de positie van Globe als marktleider mobiele surveillance in de Achterhoek. 

Lees meer!

ER GAAT NIETS BOVEN DE MEDEWERKERS VAN GLOBE GROUP

In deze maand schreven collega's van het kantoor over een onderwerp naar keuze. Lees hieronder een stukje terug uit de blog van Gerard, die iets vertelt over zichzelf en de onmisbaarheid van zijn collega’s. 

"Al dat moois waar wij vol trots over praten wordt mogelijk gemaakt door mensen, onze mensen. Ons meest waardevolle bezit zijn onze medewerkers. We hebben een diversiteit van mensen bij Globe Group bestaande uit verkeersregelaars, evenementenbeveiligers, (zorg)objectbeveiligers, mobiel surveillanten en kantoormedewerkers. Persoonlijk heb ik vooral te maken met kantoor, mobiele surveillance en (zorg)beveiligers.

Elke avond, nacht, weekend en nationale feestdagen zijn onze beveiligers aan het werk. Een omgekeerd ritme van de dagelijkse gang van zaken. Wanneer je met een 9-17 uur baan 's ochtends naar je werk gaat,  gaan de beveiligers naar bed. Op het moment dat onze werkdag erop zit ontwaken ze en gaan de beveiligers weer aan het werk. Teamsport is lastig, je kan niet bij elk feestje of verjaardag aanwezig zijn, niet altijd samen eten met het gezin, zaken waar je normaal niet over nadenkt maar voor de beveiligers vanzelfsprekend zijn. Chapeau en een groot dank je wel, jullie maken ons werk mogelijk."

Klik op onderstaande knop om de hele blog van Gerard terug te lezen. 

Lees blog: er gaat niets boven de medewerkers van Globe Group

Stoom jezelf klaar voor de toekomst met de Globe Academy

Heb jij wel eens over omscholing nagedacht? Het is nooit te laat voor een nieuwe stap in je carrière! Of je nu werkzoekend bent, toe bent aan een nieuwe uitdaging of misschien zelfs wel droomt van een toekomst bij de politie. Bij de Globe Academy bieden wij je de opleiding beveiliger niveau 2 aan, met focus op mobiele surveillance. Met startdata in juni en september, een stage, baangarantie én volop kansen om door te groeien, is dit jouw kans op een nieuwe en spannende carrière in de wereld van de beveiliging.

Tijdens de opleiding leer je de basisprincipes van beveiliging, wettelijke kaders, communicatie- en rapportagevaardigheden en het uitvoeren van controlerondes. Naast de theorie loop je stage om werkervaring in de praktijk op te doen. Hierbij wordt je begeleid door ervaren mobiel surveillanten die je helpen om de kneepjes van het vak te leren.  

Lees meer!

Dit waren ze weer, de hoogtepunten van de maand mei. De maand juni staat bij Globe in het teken van certificeringen. Houd onze website en social media - kanalen in de gaten om geen enkel nieuws hierover te missen.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20