Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

De highlights van februari 2024

  • De hoogtepunten van februari
  • De maand van de dienstverlening
  • Terugblikken

Terwijl de laatste dag van februari vandaag de kalender bereikt heeft, valt ons oog op iets bijzonders: het is schrikkeldag! Een dag die slechts één keer in de vier jaar voorkomt. Een zeldzame dag, die ons herinnert aan de ongewone dingen van de tijd die voorbij lijkt te vliegen. Voor ons is deze dag niet alleen een moment om de kalender extra te markeren, maar ook om terug te kijken op de maand februari. In februari hebben we ons gefocust op onze dienstverlening, een woord die centraal staat voor Globe en ons elke dag weer motiveert om de best mogelijke bescherming te bieden aan onze klanten. De nieuwe foto's en flyers laten zien wie we zijn en brengen onze dienstverlening van vandaag de dag goed in beeld.

Lees hier meer over in de highlights van 'De maand van de dienstverlening'!

 

Globe 22 jaar én De Dag van de Beveiliger

De maand begon goed op 1 februari. Dit was niet alleen de dag dat Globe maar liefst 22 kaarsjes mocht uitblazen, maar ook de eerste editie van 'De Dag van de Beveiliger'. 

De Dag van de Beveiliger is in het leven geroepen om alle beveiligers die Nederland rijk is, in het zonnetje te zetten. Een leuk feitje: deze datum is niet geheel toevallig gekozen. Op 1 februari 1909 richtte Martinus Pothoven namelijk de NVD op: de Nachtveiligheidsdienst en controle. Eerst ging dat over wijkbewaking van woningen en bedrijven in de regio Haarlem. De nachtwaker deed toen zijn rondes nog op de fiets! (Kun je het je nu nog voorstellen?!)

Een mooi stukje geschiedenis dus, wat nu weer terugkomt op Dag van de Beveiliger. En op onze jubileumsdatum, natuurlijk! ;-)

Volop in ontwikkeling

Met het kersverse bestaan van 22 jaar staan we zeker niet stil, maar zijn we juist volop in ontwikkeling. Zo houden we ons bezig met nieuwe certificeringen, nieuwe foto's op de website en nieuwe flyers. Op deze manier werken we aan een betere zichtbaarheid van onze dienstverlening. Ilse schreef een leuke blog om de maand februari mee af te trappen. Lees het item hieronder terug.

Alaaf! Klaar voor carnaval!

Wanneer je aan de maand februari denkt kun je er niet omheen: carnaval! Volop gezelligheid, mensen in de meest bijzondere outfits en de gekste carnavalskrakers. Voor Globe Group betekent carnaval niet alleen feest, maar ook veel druktes. Om goed voorbereid te zijn op dit gezellige weekend zijn de MCCU's ingeladen en schoongemaakt, is het personeel opgeleid en is het materiaal getest en up-to-date. 

Onder andere in Doetinchem en Zevenaar hebben we ons dit jaar ingezet voor de veiligheid van de feestvierders. Portofoons, beveiliging, verkeer en de inzet van Mobiele Communicatie en Camera Units: alles kwam hierbij aan bod. Samen hebben we ons weer ingezet voor een gezellige en bovenal veilige carnaval. Tot volgend jaar!

De Dag van het Zelfvertrouwen

Naast carnaval was het deze maand op 8 februari ook 'De dag van het Zelfvertrouwen'. Zelfvertrouwen is belangrijk om je op een prettige manier door het leven te bewegen. Het gaat om (zoals het woord al zegt) het vertrouwen in jezelf en het geloven in je eigen kunnen. Als mens vinden we het belangrijk om een positief beeld te hebben van onszelf. Daarnaast krijgen we ook graag de bevestiging van anderen hoe leuk, mooi en slim we zijn. Dit kan ons zelfvertrouwen een serieuze boost geven.

En wist je dat ook het hebben van een baan je zelfvertrouwen kan geven? Het geeft niet alleen zin en inhoud aan het leven, maar brengt ook structuur en zorgt voor de nodige sociale contacten. Mensen die werken hebben over het algemeen een kleinere kans op een depressie. Mirjam schreef er een blog over:

Zelfvertrouwen: niet alleen vandaag, ook morgen

En bekijk nu je dit weet ook direct onze vacatures, om te kijken of er nog een leuke baan voor jou (of iemand die je kent) tussenzit!

Carnaval in beeld

Deze maand schreven we niet alleen over onze dienstverlening, we brachten het ook in beeld. Met carnaval deelden we een aantal leuke foto's van onze dienstverlening, waarbij we tijdens optochten en evenementen diverse gemeenten en organisaties hebben mogen ondersteunen met o.a.: 

- De inzet van Mobiele Communicatie en Camera Units van TEC Veiligheid;
- Volledig cameratoezicht op de evenemententerreinen en in de binnensteden;
- Communicatie d.m.v. portofoons;
- Centralisten;
- Beveiliging, verkeersregelaars en servicemedewerkers.

Bekijk onderstaande collage voor een kleine sfeerimpressie. 

Nieuwe flyers: objectbeveiliging, mobiele surveillance en collectieve beveiliging

We hebben nieuwe flyers ontwikkeld die goed weergeven wie we zijn en waar we trots op zijn: onze dienstverlening. Als kroon op ons werk ontvingen we een tijdje terug mooie cijfers met betrekking tot alarmopvolging. 

In opdracht van een landelijke partner welke als intermediair tussen regionale beveiligingsbedrijven en (tijdelijke) opdrachtgevers fungeert voert Globe Security alarmopvolging uit. Onlangs kregen we van onze partner mooie statistieken onder onze neus gedrukt. Uit deze statistieken bleek dat de gemiddelde landelijke aanrijdtijd van beveiligingsbedrijven welke in opdracht van de intermediair rijden in 2023 z’n 23 minuten was. In hetzelfde jaar was de gemiddelde aanrijtijd van Globe Security voor deze partner zo’n 11 minuten. Dit betekent dat de mobiel surveillanten van Globe bijna twee keer zo snel als gemiddeld op locatie zijn. Iets waar we het voor doen en ontzettend trots op zijn. Lees hierover meer in de blog van Gerard:

Mooie cijfers en nieuwe flyers

Verhalen: Werken bij Globe Group

Om onze dienstverlening verder te kunnen uitbreiden en de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn wij nog altijd op zoek naar nieuwe collega's. Een uitdagende baan in de beveiliging of een mooie baan in het verkeer, fulltime of parttime: alles is mogelijk. 

Om kennis te maken met Globe Group en ons diverse team hebben we onlangs onze verhalen verder uitgebreid. Albert beet het spits af, met een verhaal over hem als pensionado en het werken bij Globe Group. Benieuwd naar dit verhaal? Kijk op:

Het verhaal van Albert - Werken bij Globe Group

De komende tijd maken we kennis met meer medewerkers. Houd onze verhalenpagina én social media-kanalen dus goed in de gaten. 

Dit waren ze weer, de hoogtepunten van februari. De maand maart staat in het teken van het verkeer. Volg ons op social media om niets van deze berichten te missen. 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20