Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

De highlights van augustus 2023

  • Augustus
  • De maand van de evenementen
  • Hoogtepunten

 

We kunnen weer rustig ademhalen, de grote drukte is voorbij en ‘De maand van de evenementen’ is ten einde. Klaar om terug te blikken op een drukke maand bomvol evenementen. Lees hier: de hoogtepunten van augustus.

 

Gerrit is met pensioen! Word jij onze nieuwe Gerrit?

We trapten de maand augustus af met Gerrit, die inmiddels met pensioen is, om onze vacature voor zorgbeveiliger in de schijnwerpers te zetten. We gunnen Gerrit zijn welverdiende pensioen, maar sluiten graag een nieuwe Gerrit in onze armen. We zoeken een collega die de functie van zorgbeveiliger wil vervullen. Een leuke job die bijvoorbeeld ook goed te combineren is met een baan als evenementenbeveiliger.

Ben of ken jij iemand die goed is met mensen, loyaal is, collegiaal is en een hart voor beveiliging en Globe heeft? Dan komen we graag in contact! Ga naar www.globegroup.nl/vacatures voor meer informatie en om direct een sollicitatie te versturen.

Rescue Zeeland 2023

Zonnige kiekjes vanuit Zeeland! Deze maand was TEC Veiligheid aanwezig bij Rescue Zeeland, een hulpverleningsevenement in Vlissingen. We houden het nog even spannend en delen voor nu alleen nog even deze zonnige foto, maar lees snel verder voor meer informatie.

Huntenpop 2023

Van Vlissingen rijden we door naar het mooie Ulft, waar we op 11 & 12 augustus de veiligheid hebben mogen waarborgen op Huntenpop. Hier hebben wij een totaalpakket geboden op het gebied van veiligheid:

- Beveiliging
- Verkeersregelaars
- Servicemedewerkers 
- Parkeerbeheer
- MCCU met camerabewaking 
- Portofoons

De drone-beelden leverden vanuit de lucht mooie plaatjes op. Bekijk de foto’s, gemaakt door Drone Looks, hieronder.


Erik Backus veiligheidscoördinator bij Rescue Zeeland

We keren weer terug naar Vlissingen, want we vertellen graag wat de rol van TEC Veiligheid was tijdens Rescue Zeeland dat op 8 augustus plaatsvond.

Al vanaf begin 2023 is Erik Backus als veiligheidscoördinator van TEC Veiligheid bezig met de voorbereidingen van dit evenement. Het gehanteerde veiligheidsplan was sterk verouderd en voldeed niet langer aan de voorgeschreven veiligheidsnormen en voorschriften, waardoor deze volledig vernieuwd moest worden. Benieuwd naar welke werkzaamheden hier allemaal bij kwamen kijken? Erik schreef er een blog over: 

Lees blog: achter de schermen van veiligheid

Het drukste evenementenweekend van het jaar

Eind augustus vond voor ons het drukste evenementenweekend van het jaar plaats. In dit weekend vierden we tegelijkertijd een mijlpaal, want al onze MCCU’s waren dat weekend de weg op en op verschillende evenementen door heel het land te vinden.

De vraag naar MCCU’s was zelfs zo groot dat we speciaal voor het weekend een tijdelijke MCCU hebben gebouwd: een flexruimte die we hebben kunnen ombouwen tot MCCU. Uiteraard was deze ruimte voorzien van alle benodigde apparatuur en communicatiemiddelen.

Wij zoeken versterking! Kom werken als verkeersregelaar of evenementenbeveiliger

En ja, als we het hebben over het drukste weekend van het jaar dan kunnen we natuurlijk ook versterking gebruiken. Wij zijn nog steeds op zoek naar enthousiaste beroepsverkeersregelaars en evenementenbeveiligers, die o.a. op de leukste evenementen willen gaan werken. Onze agenda staat weer vol met opleidingen die dit najaar gaan starten, dus beschik je nog niet over de juiste papieren maar ben je wel op zoek naar een uitdaging neem dan vooral eens een kijkje. Ga naar www.bocopleidingscentrum.nl/agenda-boc om de startdata te bekijken.

Heb je nog vragen over één van onze vacatures of opleidingen? Bel dan naar 0314 - 35 12 20 en we vertellen je er graag meer over!  

Het drukste evenementenweekend is veilig verlopen

Het drukste evenementenweekend is gelukkig veilig verlopen. Op de agenda stonden:

- Heideweek Ede
- Volksfeest en Bloemencorso Winterswijk
- Dorpsfeest Markelo
- Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix
- Emsterfeest

We zijn nog steeds in feeststemming en tijd om stil te zitten is er voor ons niet bij, want Stadsfeest Doetinchem staat dit weekend alweer op het programma. Tijdens het Stadsfeest mag MCCU 1 haar dienst bewijzen. We hebben er zin in!

De kracht van verbinding tijdens Heideweek 2023

We sluiten dit nieuwsbericht af met een terugblik naar Heideweek Ede. Van 18 t/m 26 augustus 2023 kleurde de stad Ede paars voor Heideweek. Het bezoek van duizenden bezoekers aan de gemeente Ede vroeg om de juiste veiligheidsmaatregelen. Iets waarbij TEC Veiligheid hulp heeft mogen bieden.

Samen met andere partijen de krachten bundelen: dat was nodig om de juiste capaciteit te kunnen leveren. Als spin in het web heeft TEC diverse partijen samengebracht voor een veilig verloop van het evenement.


In de tweede feestweek was de verdeling als volgt:

- TEC Veiligheid was aanwezig met MCCU 1, een camera-observant en een centralist, om zowel de communicatie te verzorgen als een totaaloverzicht te creëren van het evenementengebied;
- Vanuit Crowd Professionals werd een veiligheidscoördinator ingezet die verantwoordelijk was voor de uitvoering van het veiligheidsplan;
- PB Security verzorgde de beveiligers die door de hele stad te vinden waren;
- Events Service & Safety zette zich met servicemedewerkers in voor een prettige sfeer tijdens het evenement.

Lees meer in het nieuwsbericht op onze website:

Lees nieuwsbericht: De kracht van verbinding tijdens Heideweek Ede

Dit waren de highlights van augustus. De maand van de evenementen is voorbij en we gaan over op de maand van de scholing. In september zullen veel berichten in het teken staan van scholing. Houd onze social media - kanalen en website ook deze maand weer in de gaten voor het laatste nieuws.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20