Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

De dag van de ondernemer

  • Dag van de ondernemer 2021
  • Ondernemerschap
  • Coronatijd
  • Houd vol

Het is vandaag de Dag van de Ondernemer, een dag waarop ondernemerschap wordt gepromoot en ondernemers worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Als familiebedrijf vinden we het belangrijk om op deze dag stil te staan bij (collega)ondernemers en het ondernemerschap, helemaal in deze tijd. Want ondernemers hebben en hadden het dit en vorig jaar niet makkelijk. Zij die zich in dit bijzondere jaar in allerlei bochten hebben moeten wringen om hun bedrijf draaiende te houden, of misschien zelfs begin dit jaar (tijdelijk) hun deuren hebben moeten sluiten. We kunnen wel stellen dat 2021 net als 2020 het jaar was van het creatief vakmanschap en flexibiliteit. De laatste jaren heeft veel van ondernemers gevraagd. 

We weten het nog goed: op 1 januari 2021 hebben wij klokslag twaalf uur na een bizar coronajaar geproost op een gelukkig nieuwjaar. Een nieuw jaar betekent voor ons elk jaar weer nieuwe ronde, nieuwe kansen: we kijken uit naar mooie nieuwe opdrachten, leuke samenwerkingen en verdere groei van ons bedrijf. Toch heeft ook 2021 voor ons allemaal iets anders gebracht dan we misschien hadden verwacht én gehoopt. Het virus houdt ons nog steeds in zijn greep en belemmert ons in het dagelijks functioneren. Als burger, maar ook u als ondernemer. 

In juli dit jaar hebben we de snelteststraat van COVID19 Achterhoek gesloten, omdat we merkten dat de behoefte aan het testen afnam. Een goed teken zou je zeggen, maar helaas heeft het aantal coronabesmettingen onlangs toch weer een nieuwe piek bereikt. Enkele feestjes, zoals Volksfeest Winterswijk, hebben we deze zomer bij Globe met veel plezier nog mee kunnen pakken, maar toch was er van een zomer boordevol evenementen dit jaar helaas nog geen sprake. We hopen dat 2022 meer voor iedereen in petto heeft, dat winkels en horecagelegenheden weer zonder restricties open kunnen en de evenementensector weer volop kan gaan bloeien. Kortom: dat alle ondernemers - in welke sector dan ook - weer kunnen en mogen doen waar ze goed in zijn: ondernemen.  

Bij Globe komen we uit een echt ondernemersgezin waarbij het ondernemen ons met de paplepel is ingegoten. Stilstaan en bij de pakken neer gaan zitten is geen optie. In plaats daarvan denken we liever vooruit, kijken we naar de behoeften van onze klanten en zoeken we naar oplossingen voor hoe we andere ondernemers kunnen helpen. In zowel 2020 als 2021 hebben we gekeken hoe we dit het beste konden invullen. Het afgelopen jaar hebben we ons o.a. gericht op ondersteuning in de handhaving van coronamaatregelen bij bijv. teststraten, het controleren van QR-codes bij uitgaansgelegenheden, zorgen voor een veilig gevoel in de gezondheidszorg met zorgbeveiliging en het veilig kunnen blijven trainen in ons eigen opleidingscentrum door bijv. de inzet van kunstledematen. In 2022 hopen we ons weer volledig te kunnen focussen op beveiliging in de breedste zin van het woord, verkeersveiligheid met de inzet van verkeersregelaars, een bruisend evenementenseizoen en het opleiden van nieuwe mensen bij onze cursussen en opleidingen. Want dáár worden we blij van! 

Graag sluiten we deze blog af door onze waardering uit te spreken voor alle mede-ondernemers. Vandaag zetten wij jullie in het zonnetje. Bedankt voor jullie doorzettingsvermogen en flexibiliteit. Houd nog even vol!    

Kunnen wij uw bedrijf ook ondersteunen bij de handhaving van coronamaatregelen, het controleren van QR-codes of met zorgbeveiliging, voor een veilig gevoel in de zorg? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. 

Neem contact op

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20