Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Camera's die de beveiliging ondersteunen bij evenementen is een oplossing voor de zoektocht naar personeel

  • Evenementenveiligheid
  • Mobiele Communicatie en Camera Unit
  • Camerabewaking

Laten we direct met de deur in huis vallen: in de evenementensector is er tekort aan personeel, waaronder ook beveiliging. Ook binnen Globe merken we dat de enorme pieken minder makkelijk in te vullen zijn. We durven wel te stellen dat ook de coronapandemie het ons niet makkelijker heeft gemaakt. Evenementenbeveiliger is geen fulltime job en wordt vaak gecombineerd met andere (beveiligings) werkzaamheden. En nu er weer diverse feestjes en evenementen op de agenda staan, kost het tijd om de sector weer op te tuigen.

Mensenwerk gaat hand in hand met technologie. Tegenwoordig zien we dat steeds meer festivals en evenementen de Mobiele Communicatie en Camera Units van TEC Veiligheid inhuren voor een totaaloverzicht van het evenement. Het is niet de oplossing voor het tekort aan evenementenbeveiligers, maar biedt wel een aanvulling op de beveiliging, waardoor er effectiever en efficiënter gewerkt kan worden met minimale inzet op zowel grote als kleine festivals en evenementen.

Evenementenbeveiliging is mensenwerk en gaat hand in hand met technologie. Vooral op het gebied van waarnemen. Wij zien het niet als vervanging van evenementenbeveiligers, maar wel als een aanvulling op het in te zetten beveiligingspersoneel. Daarom is het van belang dat organisatoren en vergunningsverleners hier juist nu voor open staan, nu we het zo goed kunnen gebruiken. TEC Veiligheid beschikt over vier MCCU’s. Dankzij onze camerabewaking worden ordeverstoringen, publieksstromen en overcrowding in beeld gebracht. Doordat de camera’s een bereik hebben van wel honderden meters krijgt u als organisatie in één oogopslag een glashelder totaaloverzicht van de mensenmassa en kunt u waar nodig aansturen. Hiermee wordt voorkomen dat publiek zich te veel op één plek verzameld. Met de inzet van onze mobiele camerabewaking wordt de beveiliging efficiënter en kunnen de aanwezige beveiligers een stuk effectiever werken. Wij vertellen u er graag meer over. 

Meer weten? Bekijk dan onze MCCU flyer of neem vrijblijvend contact op met Bennie Roozegaarde voor meer informatie: bennie@globegroup.nl.

Bekijk MCCU flyer

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20