Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Binnen twee dagen een verkeersregelaarsdiploma op zak? Dat kan bij Europe Traffic Support!

  • Opleiding tot beroepsverkeersregelaar
  • Leuke en afwisselende baan
  • Start al in maart

Op maandag 23 maart starten we weer met onze tweedaagse opleiding voor beroepsverkeersregelaar! Lijkt het jou leuk om deze opleiding te volgen? Lees dan snel verder. 

Wat doet een verkeersregelaar? 

Als verkeersregelaar leidt je het verkeer in goede banen. Je werkt bijvoorbeeld op momenten dat er een ongeluk is gebeurd en het verkeer omgeleid moet worden, als stoplichten niet werken, tijdens wegwerkzaamheden of met evenementen zoals bijvoorbeeld een festival of open dag. 

Het beroep verkeersregelaar is een afwisselende baan. Je werkt op afwisselende tijden en locaties. Dit maakt het werk leuk. Omdat je als verkeersregelaar vaak ingezet wordt bij complexe verkeerssituaties werk je meestal niet alleen. Hierdoor heb je veel contact met je collega's. Goed kunnen samenwerken is dus erg belangrijk. Met behulp van een portofoon houd je contact met elkaar en overleg je om gezamenlijk te besluiten welke verkeersstroom wanneer mag gaan rijden. 

Behaal binnen slechts twee dagen je diploma

Via de Globe Academy is het in sommige gevallen mogelijk om een gratis opleiding te volgen, maar een betaalde opleiding hoort altijd tot de mogelijkheden. Tijdens deze opleiding wordt je in slechts twee dagen opgeleid tot beroepsverkeersregelaar. Tijdens de opleiding leer je zowel de theorie als de praktijk van het beroep. Je oefent in de praktijk met echte verkeerssituaties. Wanneer je de theorie kent en je in de praktijk alles onder de knie hebt dan ben je klaar voor de examens. De examens vinden plaats op de tweede dag van de opleiding. 

Op de tweede dag van de opleiding wordt alle belangrijke informatie voor de laatste keer herhaald. 'S middags is het tijd voor de examens. Een druk kruispunt in Doetinchem of Arnhem wordt dan afgesloten, en het is aan jou de taak om het verkeer dan te regelen. En dit gaat je natuurlijk gewoon lukken, omdat we hier samen naartoe hebben gewerkt. Nadat je geslaagd bent voor je examen ontvang je een diploma. Dit diploma dient binnen een half jaar omgezet te worden in een aanstellingspas. Maar hoe kom je nu aan een baan? Ons doel is dat bij tevredenheid onze leerlingen na het behalen van hun diploma doorstromen naar een baan bij Europe Traffic Support. Zo heb je niet alleen een diploma, maar ook een nieuwe baan op zak! 

Waarom werken bij Europe Traffic Support?

Natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar waarom zou je willen werken bij Europe Traffic Support? Ten eerste omdat het werken als verkeersregelaar een leuke en afwisselende baan is. Je werkt op verschillende locaties en met veel verschillende mensen. Dat maakt dat geen enkele dag hetzelfde is. Ook heb je leuke collega's waarmee je samenwerkt. Je krijgt een goed salaris - ook niet geheel onbelangrijk - en daarnaast ontvang je ook leuke extra's door onze beloningsboom. Bij elk gewerkt uur spaar je namelijk voor leuke extra's zoals waardebonnen, maglites, nieuwe kleding of cursussen. Altijd mooi meegenomen!


Hoe kan ik me aanmelden voor deze opleiding? 

Zie jij jezelf al op de weg staan om het verkeer in goede banen te leiden? Mooi! Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om het een en ander met je door te spreken. We horen graag van je! 

Neem contact met ons op


 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20