Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

BHV in Covid-19 tijden | BOC Opleidingscentrum

  • Opleidingen en Cursussen
  • Corona-proof
  • Nieuwe manier van lesgeven
  • E-learning

Er is weer reuring bij BOC Opleidingscentrum in ons pand aan de Ericaweg 22. Waarmee? Brandjes blussen, reanimeren en eerste hulp verlenen. Uiteraard allemaal op 1,5 meter afstand. 

Klaar voor het nieuwe lesgeven

Sinds begin deze maand is ons opleidingscentrum weer open en wordt er weer volop VCA, BHV en verkeersopleidingen gegeven. De eerste geslaagden hebben hun certificaat binnen en zijn al aan het werk. Ons pand is ingericht met de pictogrammen van "Groen is goan" en voorzien van desinfectiezuilen. Daarnaast hebben we onze lesruimte aangepast, zodat elke cursist een eigen werkplek heeft met een kunstledemaat waarop getraind kan worden. Een eigen EHBO-set, handschoenen en een mondkapje maken het plaatje compleet. In het pand van Globe Group vragen wij cursisten om een mondkapje te dragen. Op het moment dat de cursist in de lesruimte aanwezig is en op zijn of haar plek zit mag het mondkapje af. 

Op deze manier kan iedereen casussen uit de praktijk trainen, voldoende kennis opdoen en binnen de kaders van het RIVM en het protocol "Veilig trainen voor BHV-, EHBO, Reanimatie en veiligheidscursussen tijdens de Covid-19 pandemie" handelen. 

De nieuwe manier van lesgeven: kunstledematen, voldoende afstand en bescherming door handschoenen, mondkapjes en desinfectiemiddel

Bekijk onze cursussen en opleidingsagenda

Richtlijnen m.b.t. reanimatie 

Naast de maatregelen die wij hebben genomen zijn ook de richtlijnen voor het handelen m.b.t. een reanimatie veranderd. Is uw BHV'er al op de hoogte van de actuele regels? Hier is een mooi schema voor beschikbaar: 

Bron: Nederlandse Reanimatie Raad

E-learning BHV en Covid-19

Speciaal voor onze klanten is er een e-learning "BHV en Covid-19" beschikbaar. Daarin wordt uitgebreid stil gestaan bij de veranderingen die er nu plaatsvinden. Zou u ook graag deze e-learning voor uw BHV'er willen ontvangen? Neem dan contact met ons op. 

T. 0314 - 35 12 20 / E. info@globegroup.nl 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20