Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Bedrijfskringen kiezen voor Globe Security

Gisteren was het officiële persmoment en dus mogen we nu eindelijk het grote nieuws bekendmaken: Globe Security heeft een grote opdracht gegund gekregen op het gebied van collectieve mobiele surveillance! Na een maandenlang offerteproces waar 6 beveiligingsbedrijven mochten deelnemen heeft een commissie van SBBD, IK Zelhem, IBOIJ en Industriekring Varsseveld (met in totaal 13 aangesloten bedrijfskringen) gekozen voor één centrale aanbieder van Collectieve Beveiliging: Globe Security! 

De achterliggende gedachte van de commissie is dat het beter is om één beveiligingsbedrijf in te schakelen die de omgeving goed kent, betrokken is en snelle aanrijtijden heeft. Door te kiezen voor één beveiligingsbedrijf voor alle industrieterreinen worden de bedrijventerreinen minder aantrekkelijk gemaakt voor inbrekers doordat er meer gesurveilleerd zal worden, er zichtbaar meer surveillance-auto's van Globe Security op de industrieterreinen aanwezig zullen zijn en opvallende zaken zoals de voorbereiding van een inbraak eerder gesignaleerd zullen worden. Ook zullen de aanrijtijden korter zijn bij een eventuele inbraak.  

 
Artikel in De Gelderlander:  25 september 2017

INFORMATIE VOOR NIEUWE KLANTEN

Opzeggen vóór 1 oktober 
Vaak geldt er bij een nog lopend contract een opzegtermijn van drie maanden en loopt het contract van kalenderjaar tot kalenderjaar. Het is dus zaak om vóór 1 oktober de opzegging geregeld te hebben om zo met ingang van 1 januari 2018 aan te kunnen sluiten bij de Collectieve Beveiliging van Globe Security.

Aanmelden
Klik op het aanmeldformulier om u aan te melden.

Ga naar het aanmeldformulier Collectieve Beveiliging

Opzegservice
Indien u het makkelijk vindt dat wij de overstap regelen, kan dat ook. Vermeld op het aanmeldformulier dat u tevens gebruik wil maken van de opzegservice en wij bereiden de opzegging zoveel mogelijk voor. Het enige dat u daarna nog hoeft te doen, is het ondertekenen van de opzegging en verzenden. Wettelijk gezien mag namelijk een contract alleen door de contractant zelf worden opgezegd.

Sleuteloverdracht
Als servicegericht bedrijf kunnen wij u nog verder ontzorgen door de sleutels bij uw huidig beveiligingsbedrijf op te halen. Zo hoeft het beëindigen van uw huidige contract u minimale inspanning te kosten. 

Voordeel overige dienstverlening 
Als klant van de Collectieve Beveiliging van Globe Security profiteert u daarnaast nog van voordeel op onze overige dienstverlening. Een overzicht van onze diensten die aansluiten bij collectieve beveiliging:

  • Open- en sluitrondes
  • Receptiewerkzaamheden
  • Alarmopvolging
  • Sleutelbeheer
  • Objectbeveiliging 

Vragen?
Heeft u nog vragen over onze Collectieve Beveiliging? Neem dan gerust contact op met

Deze bedrijfskringen vertrouwen op Globe Security:

Meer lezen?
Lees hier het blog dat Mirjam Roozegaarde schreef naar aanleiding van het offerteproces en de uiteindelijke gunning.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20