Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Backstage gaan was nog nooit zo makkelijk...

De veiligheid van artiesten bewaken. Achter de schermen controleren of alles loopt zoals het gepland is. Tussen het publiek door lopen en veiligheid garanderen. Orde handhaven. Iedereen in beeld en de situatie onder controle. Backstage gaan. Als je niet de juiste bandjes om je pols hebt dan kom je niet zomaar bij een van 'onze' evenementen langs de beveiligers op. 

Hetzelfde geldt in de objectbeveiliging en mobiele surveillance:

Bedrijven afsluiten. Zorgen dat alles potdicht is. 'Hier valt niets te halen, hier valt niets te zien’. Mijn collega’s in de beveiliging zijn er maar druk mee. Vele klanten en bedrijven die ons blindelings mogen vertrouwen en weten dat we de zaakjes goed voor elkaar hebben. Wij zorgen ervoor dat het bedrijf dicht is en controleren zo nodig ook nog even alle toegangen. Hoppa. Niemand komt hier binnen.

En nu zetten we notabene zelf de deuren open en mag iedereen naar binnen.. Van ons eigen pand. Weliswaar voor één avond, eenmalig, en terwijl we zelf op de zaak zijn, dat wel. Maar…onze deuren gaan open. De Globe Group is transparant, heeft een totaalpakket aan dienstverlening en wil dat graag laten zien. Onder de noemer 'backstage bij Huntenpop' zijn de leden van de Huntenkring Business Club zijn op 2 juni a.s. bij ons uitgenodigd. Natuurlijk omdat we zelf lid zijn, en al jaren verantwoordelijk zijn voor de beveiliging rondom Huntenpop, en ook omdat we trots zijn op wat we allemaal in huis hebben.

Wij vermoeden dat heel veel mensen ons alleen kennen van evenementenbeveiliging of mobiele surveillance en niet weten dat Europe Traffic Support en BOC Opleidingscentrum ook onderdeel van de Globe Group zijn.

Een kijkje achter de schermen?
Een leuke uitdaging voor de communicatieafdeling. Even de organisatie daarvan op je schouders nemen...oeff.. daar komt nog best wat bij kijken. Van het maken van schema’s, plattegronden, voorbesprekingen, samenstellen van gastenlijsten tot aan het ‘gauw nog even’ restylen van ons Globe Group logo, even een paar nieuwe folders laten ontwerpen, overige leaflets bijbestellen en het bedenken van een leuke giveaway. Ik heb er bijna een dagtaak aan. Waar komt de catering te staan, hoe ga ik 150 man tegelijkertijd rondleiden in ons pand, hoe staat het met de aankleding en hoe zorg ik dat we een spetterende indruk maken? Maar wel leuk om te doen!

Nu we dichter bij 2 juni komen, vallen alle puzzelstukjes gelukkig op hun plek, alles is op tijd binnen en kunnen we met veel plezier uitkijken naar een leuke avond! 

Heeft u affiniteit met beveiliging, Huntenpop of met ons? 
Er zijn nog een paar plekken beschikbaar voor deze avond.