Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Back to school én verzekerd zijn van een leuke baan? Start bij de Globe Academy!

  • Globe Academy
  • Back to school
  • Opleidingen
  • Baangarantie
  • Veiligheid

Bij de Globe Academy zijn onlangs twee kandidaten succesvol geslaagd voor hun opleiding. Met voldoende kennis en vaardigheden betreden zij nu zelfstandig de wereld van het werken in de beveiliging. Het goede nieuws is hierbij niet alleen dat we twee veiligheidstoppers rijker zijn, maar ook dat we weer plek hebben voor twee nieuwe kandidaten. Dus heb jij er altijd al van gedroomd om als allround beveiliger aan de slag te gaan of om als verkeersregelaar te zorgen voor veiligheid in het verkeer? En ben je hierbij het liefst op zoek naar een opleiding mét baangarantie? Lees dan gauw verder. 

Back to school en daarna verzekerd zijn van een leuke baan. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar toch is dat niet het geval. Bij de Globe Group bieden wij namelijk graag kansen aan iedereen die een carrière ambieert in de beveiliging. En of dit nu om de beveiliging van een object of verkeersveiligheid gaat: dat maakt voor ons niet uit. We zijn een groeiend bedrijf en juist om te kunnen blijven groeien zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers waarmee we ons team kunnen uitbreiden. Hierbij investeren we graag in goed personeel. Dat is ook de reden dat we een aantal jaren geleden met de Globe Academy zijn gestart. Bij deelname aan de Academy is het in het principe de bedoeling dat de kandidaat na het succesvol afronden van de opleiding plaatsneemt in het Globe team. Wij verzorgen dus niet alleen je opleiding, maar zorgen er tevens voor dat wanneer jij je papieren hebt je direct bij ons kunt starten.  

Op dit moment zijn er nog twee stageplaatsen beschikbaar, waarbij starten op verschillende momenten in het jaar mogelijk is. Heb jij interesse in een baan in de beveiliging of in het verkeer en hebben we met deze introductie van de Globe Academy jouw interesse gewekt? Mooi, dan horen we graag van je! Mail een sollicitatiebrief met CV naar vacature@globegroup.nl waarin je aangeeft wie je bent, waar je interesse liggen qua scholing en toekomst.

Stuur e-mail

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20