slide-10

Beloningsboom

  • Aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Leuke extra's 
  • Punten sparen

Persoonlijke ontwikkeling, dat vinden wij heel erg belangrijk bij Globe Group. Stilstaan is namelijk geen optie, dat geldt voor de ontwikkeling van het bedrijf en de ontwikkeling van het team. Daarom werken wij met onze eigen beloningsboom, een motivatietool die je lang niet bij ieder bedrijf terugvindt. De beloningsboom geldt voor iedere medewerker van Globe en wordt als zeer positief ervaren door ons team.

Wat is de beloningsboom?

Bij Globe Group hanteren wij voor onze beveiligers en verkeersregelaars de CAO Veiligheid. Daarnaast hanteren wij aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden in de vorm van onze beloningsboom. Elk gewerkt uur wordt omgezet in punten die ingewisseld kunnen worden voor scholing naar keuze, waardebonnen, maglites, kleding en jaarlijks wisselende acties. Het is een puntensysteem naast en bovenop het salaris. 

Persoonlijke aanpak

Niemand is hetzelfde, dat geldt ook voor ons team. Daarom hanteren wij voor iedere collega een persoonlijke aanpak. Iedereen kan zijn of haar eigen beloning kiezen. Dat is het mooie aan deze boom.

Bekijk onze vacatures

Benieuwd naar de verhalen van de Globe medewerkers? Lees ze hier.

Lees de verhalen van onze medewerkers

Solliciteren bij Globe Group in 3 stappen

icon-1

Stap 1

Solliciteer op de vacature die bij jou past

icon-2

Stap 2

Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op

icon-3

Stap 3

Indien het klikt nodigen we je uit voor een kop koffie