Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Zelhem gaat ook voor goud!

Kramer, Wüst, Nuis en Achtereekte hebben het al geflikt. Een gouden Olympische medaille! Zelhem gaat ook voor het hoogst haalbare, maar dan op het gebied van veiligheid. Afgelopen woensdag hadden we als onderdeel van onze road to success onze jaarlijkse schouw op het industrieterrein.

Als je gaat voor goud op het gebied van beveiliging is niet alleen een goede voorbereiding van belang, maar ook een perfecte samenwerking. Het hele team van politie, brandweer, gemeente en ondernemers moeten op en top op elkaar zijn ingespeeld. Alleen zo kom je tot het beste resultaat.

Gelukkig is dat in Zelhem het geval. Tijdens de schouw, of de inspectie, van het industrieterrein bekijken we samen wat de huidige situatie is en waar we nog dingen kunnen verbeteren. We schaven net zo lang bij tot de ideale situatie gevonden is. Het lijkt wel topsport. Net als onze schaatsers die honderdsten of soms zelfs duizendsten van een seconde sneller willen zijn, doen wij er alles aan om de veiligheid goed mogelijk te waarborgen.

KVO-B

De ondernemers op het bedrijventerrein in Zelhem helpen ons daarbij. Zij nemen veiligheid heel serieus. Ze weten als geen ander dat een onveilige omgeving voor veel schade en overlast kan zorgen. Ook zij opereren als één team en besloten zich te laten certificeren met het Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen (KVO-B). Binnen de eisen van dit keurmerk maakt Globe Security samen met politie, brandweer, gemeenten en de ondernemers afspraken over de aanpak van overlast, criminaliteit en onderhoud. Een samenwerking die ervoor zorgt dat onveilige situaties niet de kans krijgen zich te ontwikkelen tot incidenten. Ik vind het mooi dat wij daar zo'n belangrijke bijdrage aan kunnen leveren. Als coach, maar ook met de inzet van onze eigen topsporters die elke dag weer het maximale uit zichzelf halen tijdens de surveillance.

Meldingen

Het is altijd fijn om te weten dat jouw aanpak werkt. Dat geldt voor de winnende schaatsers, maar ook voor ons. Door jarenlange training en ervaring kunnen wij voor het hoogst haalbare gaan. Een mooi voorbeeld daarvan kwam naar voren tijdens ons kwartaaloverleg dat we voor de schouw hadden. Hieruit bleek woensdag dat het aantal meldingen van daadwerkelijk verdachte situaties is toegenomen de afgelopen periode. Dat komt mede doordat meer bedrijven dan gemiddeld aan de collectieve beveiliging in Zelhem meedoen. Daardoor zijn onze surveillanceauto's vaker aanwezig. Onze surveillanten zien daardoor veel meer en spelen dat waar nodig door aan de politie. Een perfecte samenwerking en bundeling van de krachten. Die gouden plak is daarom ook in Zelhem nu al dik verdiend!

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20