Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Zeg ja tegen een reanimatiecursus

  • Reanimatiecursus
  • Veiligheid voorop
  • BOC Opleidingscentrum
  • Maatwerk

Als iemand een hartstilstand krijgt, moet u direct in actie komen. Weet u wat u in dit geval moet doen? In Nederland vinden er zo’n 8.000 reanimaties per jaar plaats buiten het ziekenhuis. In ruim 75% van de gevallen zijn er omstanders die het slachtoffer reanimeren. Dit gebeurt al voor de komst van een ambulance. Elke minuut dat er geen hulp wordt geboden, daalt de overlevingskans van het slachtoffer met maar liefst 10%. Het is daarom belangrijk dat u weet hoe u moet handelen in een noodsituatie. Wist u dat u dit in slechts twee uur tijd kunt leren? Bij BOC Opleidingscentrum bieden wij een twee uur durende reanimatiecursus aan, waarin u leert hoe u moet reanimeren, hoe u levensreddend kunt handelen en hoe u een AED moet gebruiken. Want als elke seconde telt, dan wilt u toch ook weten wat u moet doen?

Iedereen (zowel particulier als zakelijk) kan deelnemen aan deze cursus, maar natuurlijk kunnen wij de cursus ook speciaal voor uw bedrijf of vereniging organiseren,
zelfs op locatie. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Fleur van den Eijkhof voor meer informatie, via: fleur@globegroup.nl of bel 0314 – 35 12 20.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20