Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Zeg geen nee tegen BHV

  • Bedrijfshulpverlening
  • BHV
  • Dag van de BHV
  • Veiligheid
  • BOC Opleidingscentrum

Vandaag is het ‘De dag van de BHV’. Deze dag is in het leven geroepen om waardering uit te spreken naar BHV’ers en aandacht te schenken aan hoe belangrijk BHV wel niet is. Bij Globe vinden we BHV ook uiterst belangrijk en daarom haken we hier vandaag graag op in.

Het belang van BHV’ers binnen je organisatie


Bedrijfshulpverleners of BHV’ers zijn niet alleen onmisbaar binnen elk bedrijf of elke organisatie, maar ook verplicht.
Het zijn ware superhelden die eerste hulp verlenen, brand bestrijden, ongevallen beheersen en andere werknemers evacueren en veiligstellen in een noodsituatie. Helaas worden in de praktijk BHV’ers vaak nog gezien als noodzakelijk goed, maar natuurlijk zijn zij veel meer dan dat. We hopen dat we dit mensen vandaag kunnen laten inzien door op ‘De dag van de BHV’ extra aandacht te besteden aan cursussen zoals bedrijfshulpverlening, reanimatie en EHBO bij BOC Opleidingscentrum. 

Iedere werkgever is verplicht om de bedrijfsrisico’s door middel van een RI&E in kaart te brengen. De BHV verplichting wordt omschreven in de Arbowet. In artikel 3 van de Arbowet wordt de verplichting tot bedrijfshulpverlening omschreven. Elke werkgever moet goed voorbereid zijn op ongevallen, ontruiming en brand en is verplicht om maatregelen te treffen op het gebied van BHV.

DE VOORDELEN VAN BHV’ER WORDEN

 

BHV’ers hebben niet alleen voordelen voor de organisatie, ook zijn er voordelen voor een BHV’er zelf. Hieronder hebben we enkele voordelen opgesomd. 

1. Als BHV’er kun je iets voor een ander betekenen
Met stip op 1: Als BHV’er kun je iets voor een ander betekenen. Met jouw kennis, kunde en ervaring kun je hulp bieden aan een ander als hij dat nodig heeft. En een BHV’er ben je niet alleen op het werk: ook thuis, op straat of in je sportteam komen jouw skills van pas. 

2. Als BHV’er ben je extra waardevol voor je organisatie en collega’s 
Als BHV’er heb je er binnen de organisatie een verantwoordelijke functie bij. Met jouw functie help je de organisatie niet alleen voldoen aan de wettelijke verplichting van het organiseren van bedrijfsveiligheid, het is ook een mooie aanvulling op je CV.

3. Als BHV’er weet je niet alleen hoe je moet handelen, je voelt je ook zelfverzekerd tijdens het handelen
Doordat je bij BOC Opleidingscentrum jaarlijks een (herhalings)cursus BHV volgt word je steeds zelfverzekerder in je handelen. We bootsen verschillende casussen zo realistisch mogelijk na. De cursus bedrijfshulpverlening bestaat uit een zowel een theorie en praktijkgedeelte en tevens leer je door gebruik te maken van onze e-learning. Wil je op een later tijdstip de theorie nog eens doornemen? Dan is het mogelijk om de e-learning nog eens te doorlopen.

Waar wacht je nog op? Leer BHV waarmee jij het verschil kunt maken! Meer weten? Bekijk onze agenda op www.bocopleidingscentrum.nl, stuur een e-mail naar fleur@globegroup.nl of bel 0314 – 35 12 20 voor meer informatie.

 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20