Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Wij zitten er met onze neus bovenop

  • Globe Group
  • Blog
  • Social media
  • Vacatures
  • Uitbreiding van het teamOnze kantoorhond Jack heeft een neus voor soep in de pauzes. En dat is natuurlijk niet zo gek, want de soep van Joke is gewoon onweerstaanbaar. Ze zeggen vaak: honden lijken op hun baasjes en dat is in dit geval waar. Maar bij Globe Group hebben we niet alleen een neus voor soep, maar ook voor veiligheid én social media. En dáár zitten wij met onze neus bovenop! 

Wij zijn erg actief op Facebook, Instagram en LinkedIn. Wekelijks komen we tijdens een communicatieoverleg bijeen om te brainstormen over wat we op onze social media – kanalen willen gaan plaatsen. Na het bedenken van de content gaan we over op de uitwerking ervan: het schrijven van blogs en teksten, het maken van foto’s en het opmaken van afbeeldingen. Door actief te zijn op social media blijven we in beeld en delen we met de wereld waar we mee bezig zijn. En al dat posten, liken en delen doen we niet voor niets, want het heeft ons al veel goeds gebracht. Door bijvoorbeeld onze vacatures regelmatig onder de aandacht te brengen hebben we door de jaren heen al diverse nieuwe collega’s mogen verwelkomen in ons team. Collega’s in de beveiliging én in het verkeer, die nadat ze een vacature voorbij zagen komen op Facebook, LinkedIn of Instagram in de pen zijn geklommen om een sollicitatiebrief te sturen. Dat is de kracht van social media. 

Globe in cijfers 

Om het concreet te maken hebben we de cijfers er maar eens bij gepakt. Want wist je dat we de afgelopen maanden maar liefst twee volle klassen voor de opleiding beroepsverkeersregelaar hebben gehad en 9 nieuwe mensen hebben aangenomen voor in het verkeer? Met een slagingspercentage van 100% voor de opleiding zijn we daar erg trots op. Ook deze mensen hebben zich veelal naar aanleiding van een advertentie op social media aangemeld om de opleiding voor verkeersregelaar te volgen. Mooi dat we op deze manier mensen kunnen enthousiasmeren voor dit leuke en afwisselende beroep.  

Maar dat is nog niet alles. Naast 9 verkeersregelaars hebben we ook 2 nieuwe collega’s in de beveiliging aangenomen: een allround beveiliger en een mobiel surveillant. Samen maken we de Achterhoek zo stukje bij beetje steeds iets veiliger.  

Vacatures  

Mooie cijfers dus, maar daarmee zijn we er nog niet. Nog steeds zijn we hard op zoek naar personeel. Vooral verkeersregelaars kunnen we in deze drukke tijd goed gebruiken. Dus heb jij een neus voor een nieuwe baan en lijkt het jou leuk om net als Kees, Wim of Arnold heerlijk in de buitenlucht aan de slag als beroepsverkeersregelaar, of als verkeersregelaar bij een test- en vaccinatiestraat? Dan komen we graag met je in contact! Bekijk hier onze vacatures.  

Bekijk vacatures

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20