Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Wij zijn trots op Gerard!

  • Opleiding Security Management
  • Beveiligingsadvies op maat
  • Veiligheid waarborgen
  • Risico's reduceren

Vorig jaar rond deze tijd schreef Gerard een blog over zijn trotswerkjes. Nu horen wij u denken.. trotswerkjes? Met de schoolvakantie weer in aantocht, en als de kinderen weer thuiskomen met hun rapporten, neemt de zoon van Gerard naast zijn rapport ook elk jaar een trotswerkje mee naar huis. Dit is een tekening of knutselwerkje waar het kind trots op is. In de blog van vorig jaar beschreef Gerard waar hij trots op is binnen de Globe Group. 

Maar dit jaar kunnen wij je vertellen dat we trots zijn op het schoolwerk van Gerard. Gerard is een tijd geleden opnieuw de schoolbanken ingedoken om de opleiding Security Management te volgen. Op kantoor kwam hij aan het eind van deze opleiding niet aanzetten met een mooie tekening of een zelf geknutselde macaroniketting, maar met een uitgebreid beveiligingsadvies voor een relatie. Dit advies heeft hij vorige week gepresenteerd, en met deze eindpresentatie is de opleiding met een mooi cijfer afgesloten. 

Security Management

De opleiding IRIS Security Management wordt al meer dan 30 jaar gegeven. Het is de nieuwe naam voor het seminar Beveiliging en Risicomanagement. Tijdens de opleiding leert men o.a. risicosignalen in de praktijk beter (h)erkennen en risicoscenario’s formuleren, op een realistische wijze een risico-inschatting maken en over de doeltreffendheid en efficiëntie van veiligheidsmaatregelen nadenken. In deze opleiding heeft Gerard geleerd om de risico’s van een bedrijf in kaart te brengen en maatregelen te treffen om zo de risico’s te reduceren. Deze kennis kan hij nu gaan toepassen in de praktijk. 

Gerard heeft deze – en meer – onderdelen succesvol afgerond en hiermee zijn diploma behaald. Met dit diploma kunnen wij ons ook inschrijven in het RMB-register van de stichting SERN. Van harte gefeliciteerd, Gerard! 

Beveiligingsadvies op maat voor uw bedrijf

Wilt u graag een beveiligingsadvies op maat voor uw bedrijf of organisatie ontvangen van Gerard? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wilt u graag dat wij contact met u opnemen? Dan kunt u dit formulier invullen. 

Tevens zijn wij te bereiken via: 0314 - 35 12 20 of info@globegroup.nl

Neem contact met mij op

Gerard geslaagd

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20