Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Wij zijn trots op de Achterhoek! Waar we wonen én werken

  • Nieuwe blog
  • Wonen en werken in de Achterhoek 
  • Familiebedrijf 
  • Vacatures

Onze social media time-out van twee weken zit erop. In twee weken tijd zijn we ongelofelijk zen geworden door online onze rust te pakken en even niet de behoefte te hebben om 24/7 online te zijn. Hoewel ons kantoor ook in de vakantie gewoon geopend was en de telefoon daar gewoon door bleef rinkelen, was die social media time-out toch best even fijn en heeft het ons goed gedaan. 

Op vakantie gaan zat er dit jaar helaas niet in, maar als je in de Achterhoek woont hoef je eigenlijk niet ver van huis om te genieten van al het moois om je heen. Door de prachtige uitgestrekte weilanden, groene bossen en de vele historische pareltjes onderweg voelt bijna elke dag als vakantie. Sluit de dag vervolgens af op een leuk terrasje in een klein en gezellig dorp en je kunt even ultiem genieten en tot rust komen. Meer heeft een mens niet nodig, toch? ;-) 

Vorige week is het nummer “De Overkant” van Suzan & Freek en Snelle uitgebracht. Het is een nummer waarin het drietal artiesten een ode brengt aan de plek waar ze alle drie – net als ons – vandaan komen: het Oosten. Het is een mooi nummer. Een nummer waarin gezongen wordt dat het Oosten een fijne omgeving is om op te groeien en te wonen, maar als je carrière wilt maken je toch in het Westen moet zijn. Wij zijn trots op de Achterhoek, en alles wat deze plek ons te bieden heeft. Je vindt er sportclubs, theater, winkels, horeca, een hogeschool, diverse regionale opleidingscentra en niet te vergeten: een heleboel prachtige grote én kleine bedrijven. Dit bewijst maar weer dat je om heerlijk te wonen én te werken echt niet in de Randstad hoeft te zijn. 

Bij Globe zijn we trots op ons familiebedrijf. Onze nuchtere kijk op zaken, de korte lijnen en het persoonlijke contact: dat vind je volgens ons bijna nergens anders dan in de Achterhoek. En dit maakt ons trots op deze plek. De plek waar we met veel plezier wonen én werken. 

En werken dat doen we, want ondanks onze social media time-out hebben we de laatste tijd niet stilgezeten. Ondanks de coronacrisis gaat het werk voor ons gelukkig nog gewoon door. En over ons werk hebben we verschillende blogs geschreven, die wellicht door de vakantieperiode aan uw aandacht zijn ontsnapt. Bent u benieuwd naar waar wij de afgelopen tijd mee bezig zijn geweest? Lees onze blogs dan hieronder. 

 Zorgbeveilliging: de zorg van Globe Security 
 Een fijne samenwerking voor Europe Traffic Support met Laborijn en Werkgeversservicepunt Achterhoek
Globe bijt het spits af voor de zomerserie “Nachtwerk” van de Gelderlander

Bent u na het lezen van deze blog benieuwd geworden naar het nieuwe nummer van Suzan & Freek en Snelle? Luister het nummer dan hieronder. Bekijk dan ook meteen even de videoclip, inclusief alle mooie beelden uit de Achterhoek. 

En wilt u ook graag werken in deze mooie, groene omgeving? Dat komt goed uit, want wij zijn door de groei van ons bedrijf altijd op zoek naar enthousiast personeel voor in het verkeer of in de beveiliging. Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20