Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Wij zijn er (bijna) klaar voor: ons opleidingscentrum wordt klaargestoomd voor opleidingen en trainingen

  • BOC Opleidingscentrum
  • Opleidingen en cursussen
  • Maatregelen coronavirus

Eindelijk mogen we weer van start! Ons opleidingscentrum wordt op dit moment klaargestoomd voor de nieuwe opleidingen en cursussen. De handen van onze docenten jeuken, en zij staan te popelen om binnenkort eindelijk weer te beginnen. Het was een tijdje stil in ons opleidingscentrum, en wij hebben onze cursisten de laatste tijd echt gemist. We zijn daarom blij dat we binnenkort weer met onze opleidingen en cursussen van start kunnen gaan. 

Achter de schermen zijn wij op dit moment druk bezig om het nieuwe 1,5 meter onderwijs vorm te geven. Wij hebben een nieuw protocol ontwikkeld met daarin de nodige maatregelen volgens het RIVM en de Overheid, om onze opleidingen en cursussen veilig te kunnen laten verlopen. Zo worden de groepen voor opleidingen en cursussen kleiner en kunnen de opleidingskandidaten en cursisten hun handen reinigen en desinfecteren met onze nieuwe desinfectiezuil. Ook is ons opleidingscentrum gelukkig ruim genoeg om minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen houden.


Onze nieuwe desinfectiezuil

De afgelopen weken hebben onze cursisten echter niet stilgezeten. Veel cursisten zijn namelijk al gestart met onze e-learning, en binnenkort kunnen zij dus ook het praktijkgedeelte weer oppakken. 

Begin juni gaan de volgende opleidingen en cursussen weer van start:

Bekijk onze opleidingsagenda.

Ga naar de opleidingsagenda

Is uw BHV of VCA-certificaat verlopen, of verloopt deze binnenkort? Of heeft u altijd al graag als verkeersregelaar willen werken, en lijkt het u leuk om hiervoor een tweedaagse opleiding bij ons te volgen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met u op. 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20