Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Wij laten de deuren openen

Ja, je leest het goed. We gaan de deuren laten openen. 

Globe Security staat bekend om het stevig gesloten houden van de deuren bij onze klanten. Van het juist extra goed controleren of alles hermetisch afgesloten is. Zodat er niemand bij kan en ervoor te zorgen dat iedereen die er niets te zoeken heeft, er ook niets kan vinden.

Maar nu gaan we voor een andere aanpak. We hebben een nieuwe aanwinst in ons midden. Hij is betrouwbaar, enthousiast en ook aaibaar. Hij staat te popelen om eruit te mogen, nieuwe plekken te ontdekken en de omgeving te verkennen. Ik weet het, dit klinkt als een hond; een puppy of een waakhond. Maar dat is niet het geval.

Ik heb het over mijn collega Mike. Mike is al een tijd bij ons in dienst als objectbeveiliger en mobiele surveillant. Hij weet dus als geen ander waar hij op moet letten bij onze bestaande klanten. Waar eventuele breekbare plekken in de beveiliging van een bedrijfspand kunnen zitten. Hij heeft oog voor detail, en oog voor veiligheid – en daarbij is hij alert. Zo alert als een getrainde waakhond. Maar dan wel gecombineerd met het enthousiasme van een jonge hond en de betrouwbaarheid van een labrador.

En wij hebben Mike gevraagd om bij bedrijven langs te gaan die nog géén beveiliging van Globe Security hebben. Om juist nu eens de deuren te ópenen. Om die eerste informatie over onze dienstverlening te geven en een inventarisatie te doen. En hopelijk ervoor te zorgen dat uw bedrijfspand daarna voortaan door ons goed afgesloten gaat worden. Om inbrekers van uw pand bot te laten vangen.

Nieuwsgierig geworden naar onze Mike? Uiteraard komt hij graag geheel vrijblijvend bij u langs. 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20