Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Wie neemt de (voorlopige) leiding in de Globe Cup?

  • Globe Cup
  • Europees Kampioenschap
  • Voetbal
  • Tussentijdse update

Afgelopen vrijdag is het Europees Kampioenschap van start gegaan. Wij gaan met 13 bondcoaches uitmaken wie zich de eerste winnaar in de historie van de Globe Cup mag noemen.

Turkije en Italië mochten na een optreden van Andrea Bocelli de spits afbijten. Het uitspelende land gaf in eigen land direct het visitekaartje af en Turkije werd met 0-3 afgeserveerd. Wales en Zwitserland hielden zich voor de ogen van de die hards in evenwicht (1-1)

Zaterdag stonden de affiches Denemarken – Finland en België – Rusland op het programma. Wat een leuke voetbalavond moest gaan worden monden uit in een persoonlijk drama voor Chistian Eriksen.  Niet alleen Eriksen maar heel Europa en de rest van de wereld was van slag. Uiteindelijk was Denemarken niet bij machte om de emoties van zich af te spelen, 0-1 voor Finland. België liet zien om een land te zijn om rekening mee te houden en versloeg Rusland met maar liefst 3-0

Zondag was het D-Day, de zon kwam oranje gekleurd op en het lange wachten was begonnen.Maar eerst mochten poule genoten Oostenrijk en Noord-Macedonië uitmaken wie de sterkste van de twee was.  Oostenrijk mocht uiteindelijk al jodelend naar de kleedkamer en N-MCD werd met 3-1 verslagen. Gedurende de avond toverde Frank de Boer een verrassing uit de hoge hoed.  Patrick van Aanholt mocht zijn opwachting maken in de basisopstelling ten faveure van Owen Wijndal. Tot klokslag 21:00 uur was het systeem een onderwerp van gesprek in menig huiskamer. 5-3-2, 3-5-2, 4-3-3 wat mij betreft werd het kerstboomsysteem van Co Adriaanse van zolder gehaald.. Het zal ons een zorg wezen. De bal rolt en Oranje ging daverend van start. Lang leken de stug verdedigende Oekraïners geen goal weg te willen geven, maar uiteindelijk brak Wijnaldum de ban en was het verzet gebroken, althans daar leek het op. Na de 2-0 kwam Oekraïne sterk terug naar 2-2 en werden de billetjes samengeknepen. Uitgerekend de zeer sterk spelende wing back Dumfries bezorgde Maxima een betwijfelende blik naar Wim-Lex. Nederland ging uit zijn dak. 3-2 winst.

Maar dan nu waar het echt om gaat, de belangrijke zaken des levens. Wie neemt de leiding in de Globe Cup?
De scores zijn zeer uiteenlopend maar Richie (Richard Lantink) steekt er na het eerste weekend met kop en schouders bovenuit met 43 punten. Gevolgd door nummer 2 Ricardo Wassink met 36 punten en Daisy Boesveld op 3 met 33 punten. Een zwaluw maakt nog geen zomer, maar het wordt verdomde warm.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20