Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Wie gaat er met de Globe Cup vandoor?

  • De Globe Cup
  • Europees Kampioenschap
  • Wie is onze eigen winnaar?
  • Blog

Het EK zit erop, Italië is gekroond tot Europees kampioen. En alleen al voor de passie en uitstraling van de spelers tijdens Il Canto degli Italiani is dit meer dan terecht. Wat lijken de kwartfinales alweer lang geleden en wat een lastige voorspellingen waren dit voor de deelnemers van de EK-poule. De ranglijst bleef redelijk intact op een enkele verschuiving na.

Na de eerste halve finale was het echter al gedaan met de spanning. Gerard bleek alleen nog theoretisch te achterhalen en had de magische grens van 200 punten al gepasseerd. Alleen een wonder kon nog voorkomen dat Gerard met de cup naar huis zou gaan. Dat deze strijd niet met penalty’s beslecht zou worden was geen verrassing. De strijd om het eremetaal van de 2e en 3e plaats van de Globe Cup was ook al aardig vastgeroest. De middenmoot was nog in hevige strijd met elkaar om de historie in te gaan met een acceptabele eindpositie.

De finale op Wembley was een prachtig affiche: Engeland-Italië Football is coming home, Football is coming Rome het maakt ons niet uit, Football is coming Globe dat was ons motto van het EK. Na een verrassende start van de Engelsen die in de 2e minuut al op voorsprong kwamen duurde het tot 67e minuut dat Italië de stand weer op gelijke hoogte bracht. Een verlening mocht niet baten en uiteindelijk waren het penalty’s die het lot voltrok over de Engelsen.

Onze gedachten gaan terug naar het WK in Brazilië, het is 4 juli 1998. Nederland speelt in de kwartfinale tegen Argentinië, de tussenstand is 1-1 maar dan volgt het legendarische commentaar van Jack van Gelder:
"Frank de Boer speelt de bal, heel goed naar Dennis Bergkamp. Dennis Bergkamp... Dennis Bergkamp neemt de bal aan... Dennis Bergkamp... DENNIS BERGKAMP... DENNIS BERGKAMP... DENNIS BERGKAMP... DENNIS BERGKAMP... OOOOOOOAAAAHHHAAAAAA."

Wij feliciteren Gerard Wijnia a.k.a. Bergkamp Bergkamp Bergkamp met de overwinning in de Globe Cup! Van harte gefeliciteerd!

Bekijk de uitslag hieronder: 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20