Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Werken als beroepsverkeersregelaar? Start op 22 oktober met onze opleiding en behaal binnen twee dagen je diploma!

Wie is toch die man of vrouw die u de weg wijst? De verkeersregelaar van Europe Traffic Support, en misschien ben jij dit binnenkort wel! Europe Traffic Support is onderdeel van Globe Group.

Opleiding beroepsverkeersregelaar

Op dinsdag 22 oktober starten wij met een nieuwe opleiding tot beroepsverkeersregelaar. Via de Globe Academy is het in sommige gevallen mogelijk om een gratis opleiding te volgen, maar een betaalde opleiding hoort altijd tot de mogelijkheden. Tijdens deze opleiding word je in slechts twee dagen opgeleid tot beroepsverkeersregelaar. Dit betekent dus dat je op 23 oktober al het kruispunt kunt verlaten met een diploma voor beroepsverkeersregelaar op zak. Hoe tof is dat?

Neem direct contact met ons op

Bekijk in de onderstaande video hoe een verkeersregelaar van Europe Traffic Support werkt: 


Hoe ziet de opleiding eruit?

Tijdens de opleiding leer je eerst de benodigde theorie en oefen je daarna in de praktijk met echte verkeerssituaties. We maken de kruispunten steeds iets moeilijker. Wanneer je de theorie kent en in de praktijk alles onder de knie hebt ben je klaar voor de examens. Deze examens vinden plaats op de tweede dag van de opleiding, dus op woensdag 23 oktober.

Op deze dag wordt 's ochtends alles voor de laatste keer nog een keer herhaald en is het 's middags tijd voor de examens. We sluiten dan één van de drukste kruispunten van Doetinchem of Arnhem af. De verkeerslichten op het kruispunt werken dan niet en jij gaat dan het verkeer regelen. En dit gaat je lukken, want we hebben er samen naartoe gewerkt. Nadat je geslaagd bent voor je examen, ontvang je een diploma. Dit diploma dient binnen een half jaar te worden omgezet in een aanstellingspas. 

Een diploma.. en nu?

Tijdens de opleiding krijgen wij een goed beeld van onze leerlingen. Ons doel is dan ook dat bij tevredenheid onze leerlingen na het behalen van hun diploma kunnen doorstromen naar een baan bij Europe Traffic Support.

Dus, lijkt het jou wat om na de opleiding beroepsverkeersregelaar bij Europe Traffic Support aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer en meld je vandaag nog aan voor deze opleiding, en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe collega! 

Aanmelden opleiding beroepsverkeersregelaar

Aanmelden voor deze opleiding kan door contact op te nemen met Mirjam Roozegaarde op telefoonnummer 0314 - 35 12 25 of door je aan te melden via ons aanmeldformulier. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en eventueel een kennismakingsgesprek in te plannen. Neem ook bij vragen gerust contact met ons op. 

Neem direct contact met ons op

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20