Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Wees goed voorbereid op de wintertijd

  • Wintertijd
  • Inbraakpreventie
  • Tips 
  • Collectieve Beveiliging
  • Globe Security

Zondagochtend 31 oktober om 03.00 uur gaat de klok een uur terug en eindigt de zomertijd. U kunt natuurlijk een uur langer blijven slapen, maar als ondernemer staat u wellicht liever stil bij de risico's die uw bedrijf loopt nu de wintertijd zijn intrede heeft gedaan. De donkere dagen geven inbrekers namelijk meer tijd om ongezien hun slag te slaan.

Tijdens de donkere maanden, maar ook in de periode rond de feestdagen moet u extra alert zijn. Rondom Kerst zijn sommige bedrijven een paar weken gesloten, of zijn veel werknemers vrij. Kijk nog eens goed naar de beveiligingsmaatregelen die uw bedrijf genomen heeft en controleer of deze voldoende zijn. Is uw bedrijf gevestigd op een bedrijventerrein? Kijk dan of u gezamenlijk de beveiliging (beter) kunt organiseren. Globe Security helpt u daar graag bij.

Collectieve Beveiliging Achterhoek

Een veilig bedrijfsterrein en het tijdig signaleren van onveilige situaties is zeker in de wintermaanden erg belangrijk. Dit kan met Mobiele Surveillance en Collectieve Beveiliging. Met collectieve surveillance houden wij, zeker in het holst van de nacht, alles goed in de gaten en komen we in actie wanneer het alarm afgaat. Deze optie is goed voor het voorkomen en terugdringen van criminaliteit, vandalisme, nodeloze alarmmeldingen en het creëren van een veilig gevoel. Het voordeel van collectieve beveiliging zit met name in de preventieve werking: door 365 dagen per jaar een professioneel beveiligingsteam zichtbaar aanwezig en actief te laten zijn in uw omgeving, voorkomt u preventief mogelijke (inbraak) ellende.

Vanaf 1 januari 2018 werken de ondernemersverenigingen en parkmanagementorganisaties in Zelhem en de gemeentes Doetinchem en Oude IJsselstreek gezamenlijk aan collectieve beveiliging, Hierdoor is Collectieve Beveiliging Achterhoek (CBA) ontstaan. Globe Security is de samenwerkingspartner voor Collectieve Beveiliging Achterhoek, marktleider op het gebied van veiligheid in de Achterhoek. Verschillende bedrijfskringen maken gebruik van Collectieve Achterhoek, zoals Varsseveldse Industriële Vereniging, Industriebelang Oude IJssel en Stichting Beveiliging Bedrijven Doetinchem. 

Voordelen Collectieve Beveiliging Achterhoek:

• Hoge mate van beveiliging, gezien u collectief meer bereikt dan individueel;
• Door op 13 bedrijventerreinen met één partner te werken, beschikken de surveillanten altijd over de laatste veiligheidsupdates en worden deze realtime onderling gedeeld tussen de auto's op de verschillende terreinen;
• Er is één aanspreekpunt voor de politie, KVO-B en bedrijventerreinen, waardoor er zeer korte lijnen ontstaan;
• Focus op de kernactiviteit surveillance, waardoor de preventieve werking en aanwezigheid van de beveiliging groot is;

Mobiele surveillance

De focus van mobiele surveillance, voor de deelnemers van collectieve beveiliging, ligt met name op het ontzorgen. Kernactiviteiten van mobiele surveillance zijn onder andere: aandacht voor verdachte personen en voertuigen, brandgevaarlijke situaties, vandalisme en andere illegale activiteiten, reageren op alarmmeldingen, brand- en sluitrondes, openingsrondes en interne- en externe controlerondes. Naast het rapporteren aan onze deelnemers kan het bestuur van een bedrijf managementrapportages inzien met trends, analyses en uitgevoerde activiteiten. En ook niet geheel onbelangrijk: Globe Security heeft de snelste aanrijtijden van de regio. 

Wintertijd = inbraaktijd

De beveiligers van Globe Security staan dag en nacht voor u klaar om u te helpen met de beveiliging van uw bedrijf. Wilt u naar aanleiding van huidig nieuwsbericht toch eerst zelf aan de slag om het inbrekers bij uw bedrijf moeilijk te maken? Wellicht kunnen onderstaande tips u dan helpen.

Tip 1: Controleer het aanwezige hang- en sluitwerk

Controleer het aanwezige hang- en sluitwerk rondom het bedrijfspand. Werkt alles nog naar behoren, sluiten alle deuren en ramen goed en zijn er geen defecte sloten? Inbrekers zijn zo binnen, dus zorg ervoor dat de sloten goedgekeurd en op orde zijn.

Tip 2: Kijk kritisch naar de verlichting rondom het pand

Deuren en ramen gecheckt? Mooi. Dan is het nu tijd om kritisch naar de verlichting rondom het pand en bij de ingang te kijken. Donkere hoeken, stegen en paden scheppen gelegenheid voor ongenode gasten. Zorg daarom altijd voor voldoende verlichting.

Tip 3: Maak gebruik van tijdschakelaars

Met behulp van tijdschakelaars kunt u zowel binnen- als buiten de verlichting afstellen. Handig in de vakantieperiode en voor de periode rondom de feestdagen, wanneer er misschien niemand bij het bedrijfspand aanwezig is.

Tip 4: Bekijk de klimmogelijkheden rondom het pand

Maak het inbrekers niet te gemakkelijk door containers, pallets, ladders of andere gebruiksvoorwerpen rondom het bedrijfspand te laten staan. Deze voorwerpen kunnen dienen als opstapje. Haal daarnaast bijv. ook losliggende stenen weg. Zo voorkomt u dat dieven deze gebruiken om lampen of ramen kapot te gooien en andere vernielingen aanrichten.

Tip 5: Schakel de hulp van een beveiligingsbedrijf in

De laatste – en misschien wel beste – tip: laat de beveiliging van uw bedrijfspand over aan de beveiliger van Globe Security. Als full-service beveiligingsbedrijf hebben we jarenlange ervaring op het gebied van veiligheid en weten we als geen ander hoe we uw bedrijfspand moeten beveiligen. 

  

Dit waren ze dan, onze tips. Wij wensen u alvast een heerlijk extra uurtje slaap toe volgend weekend en vooral: een hele veilige wintertijd! Bent u na het lezen van dit nieuwsbericht nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening, bijvoorbeeld collectieve beveiliging of mobiele surveillance? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie: 0314 – 35 12 20 of mail naar gerard@globegroup.nl.

Neem contact op

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20