Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

We gooien het over een andere boeg: sneak preview wervingscampagne

  • Wervingscampagne
  • Sneak preview
  • Fotoshoot
  • Werken bij Globe Group

Al een tijdje zat het aan ons te knagen: een leuk idee dat we hadden voor een nieuwe wervingscampagne voor het werven van personeel. Wanneer we een idee in ons hoofd hebben willen we dit graag zo snel mogelijk uitgewerkt hebben. Begin deze week hebben we dan eindelijk ons idee in gang gezet en hebben we grote stappen gemaakt. 

                        

Anders dan anders

Anders dan anders. Dat wordt de nieuwe wervingscampagne voor het werven van personeel. Bij Globe Group zijn we regelmatig op zoek naar nieuw personeel. Ons bedrijf groeit nog elke dag, en nu het mooie weer er weer aan komt en het evenementenseizoen voor de deur staat kunnen wij wel wat extra handjes (of eigenlijk ogen) gebruiken. De functie van verkeersregelaar of evenementenbeveiliger is ideaal als bijbaan en goed te combineren naast een baan of studie. Als verkeersregelaar kun je bij ons ook parttime aan de slag en als evenementenbeveiliger kun je zelf aangeven wanneer je wilt werken. Dit valt vaak in de avonduren of in het weekend. Veel mensen weten dit niet. En juist daarom hebben wij een ludieke campagne bedacht waarin we dit duidelijk maken. 

Om te laten zien dat je bijvoorbeeld je baan als evenementenbeveiliger of verkeersregelaar prima kunt combineren met je baan als intercedent of beroepsmillitair, hebben we hier gisteren foto's voor gemaakt. Wat we hier verder mee gaan doen is voor nu nog even een verrassing, maar we kunnen je verzekeren dat we er iets leuks van gaan maken! Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor de laatste updates. Zodra de nieuwe campagne live staat delen we dit uiteraard direct met je! Wordt vervolgd.. 

En ben je benieuwd naar onze vacatures en wil je je aansluiten bij ons team? Ga dan naar onze vacaturepagina. 

Bekijk vacatures

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20