Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Waardering voor ons personeel

  • Globe Group
  • Personeel
  • Een klein bedankje
  • Corona-crisis
  • Samen sterk

Het is een lastige periode waar we met z'n allen in zitten. Ook voor onze branche. Enerzijds hebben onze beveiligers het druk met werkzaamheden rondom het deurbeleid en andere corona maatregelen, maar anderzijds zitten onze evenementenbeveiligers nu bijvoorbeeld thuis omdat alle evenementen tot (vooralsnog) 1 juni zijn afgelast. 

Een klein bedankje

We beseffen ons dat deze vervelende en onzekere periode iedereen raakt en daarom hebben wij al ons personeel vorige week een klein bedankje gebracht of toegestuurd. Een klein bedankje omdat ze ondanks deze lastige situatie toch voor ons klaar blijven staan, of omdat ze op dit moment thuis zitten i.p.v. mogen werken op de leukste evenementen. Een kleine reminder om te laten weten dat we aan ons personeel denken en om ze een warm hart toe te dragen. Dat kan iedereen nu vast wel gebruiken. 

Maar waar maak je zo'n groot en divers team nou blij mee? Volgens Ilse en Mirjam, de vrouwen die aan het roer staan bij Globe Group, is er echt maar één antwoord mogelijk: CHOCOLADE natuurlijk! Daarom hebben we iedereen onze eigen Globe Chocolonely reep cadeau gedaan. ;-) En dat dit een prima keuze was is wel gebleken: we hebben namelijk enorm veel leuke reacties ontvangen van ons personeel. De Globe Chocolonely heeft iedereen goed gesmaakt en daar zijn we blij mee. Benieuwd naar enkele reacties van ons personeel? Bekijk ze in de video hieronder. 



Video: een klein bedankje voor ons personeel 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20