Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Vijf vragen aan Richard Lantink, planner bij Globe

Al bijna twee jaar is Richard werkzaam als planner bij Globe Group. Tijd om hem beter te leren kennen en aan de tand te voelen over verschillende kwesties. Wat zijn bijvoorbeeld zijn slechtste eigenschappen, en welke werkzaamheden of taken geven hem de meeste energie? In dit item laten we Richard aan het woord. 

1. Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven? 


Dit vind ik echt een moeilijke vraag. Maar ik zal het proberen. Ik zie mezelf als een sociale, vriendelijke, ongeduldige, ietwat spring-in-het-veld, met soms een kort lontje en toch ook wel onzekere persoon, met een klein hartje waar een gouden randje omheen zit.

2. Welke werkzaamheden of taken geven jou de meeste energie?


De onverwachte spoedklussen. Het Ad-Hoc werk en de last minute aanvragen. Dan krijg ik een boost. En zeker met het teamwork vanuit kantoor, samen de schouders eronder, en de flexibiliteit van de beveiligers en verkeersregelaars zorgt dit voor een ontzettende kick. Eerst denk je, hoe gaan we dit in vredesnaam doen? En door samen te werken de opdrachtgever te kunnen bedienen en alles weer ingevuld te krijgen geeft mij ontzettend veel energie.

3. Wat zijn je slechtste eigenschappen? 


Dan zal ik toch mijn ongeduldigheid moeten noemen. Het gaat wel beter, vind ik zelf
, maar soms kan ik het niet uit schakelen. En als iets dan in mijn ogen moet gebeuren, dan moet het ook nu! Terwijl dat niet altijd reëel is om te verwachten. Ook als iets niet lukt, of niet helemaal gaat zoals ik het van te voren in mijn hoofd had, kan ik weleens kribbig worden, dat korte lontje waar ik al eerder aan refereerde.

4. Daag jij jezelf uit of heb je hiervoor anderen nodig?
 

Ik kan mezelf zeker wel uitdagen, denk dat ik dit wel bewezen heb de afgelopen 1,5 jaar. En ook in 2021 heb ik mezelf weer uitgedaagd. 

5. Wat staat er allemaal (nog) op je bucketlist? 


Mijn bucketlist is eigenlijk een compleet boekwerk met ook nog veel onbeschreven pagina’s. Ik heb nog zoveel dromen en doelen, dat is fijn. Dan blijf je jezelf uitdagen en ga je altijd nieuwe dingen proberen en ontdekken. Maar ik vrees dat er een heleboel uiteindelijk niet afgevinkt gaan zijn, het zij zo.

Om een paar voorbeelden te noemen: 

  • Een reis naar Australië, hier woont familie en zou graag eens willen zien hoe het leven daar is en ze op hun terrein willen ontmoeten.
  • Een rondreis door de VS met Renske en de kids in een camper. Het land van onbegrensde mogelijkheden.
  • Het behalen van mijn motorrijbewijs
  • En natuurlijk op het gebied van mountainbiken (en wellicht in de toekomst wielrennen) diverse uitdagingen
  • Dit jaar ga ik natuurlijk meedoen aan de Duchenne Heroes, maar zo zijn er nog wel meer doelen. Denk aan Alpe d’Huzes, de Elfstedentocht (op de fiets), of zelfs andere meerdaagse toertochten/uitdagingen.

En dan kan ik het natuurlijk niet laten om even onze pagina voor dit jaar te delen. We zoeken nog steeds sponsoren en donaties, elke euro is er één en helpt in de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte. 

Bezoek pagina Puur Pedalerie Eibergen

In de volgende nieuwsbrief wil ik graag meer weten en dezelfde vragen stellen aan:
Raymond Zaalmink. 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20