Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Vijf vragen aan Raymond Zaalmink

  • Vijf vragen aan.. Raymond Zaalmink
  • Projectleider verkeer
  • Kennismaken met het team

Na een omleiding te hebben gevolgd is onze projectleider in het verkeer, Raymond vanaf 1 februari weer bij ons terug. Tijd om hem beter te leren kennen en aan de tand te voelen over verschillende kwesties. Wat zijn bijvoorbeeld zijn slechtste eigenschappen, en welke werkzaamheden of taken geven hem de meeste energie? Je leest het hieronder.

 

1. HOE ZOU JE JEZELF IN ÉÉN ZIN OMSCHRIJVEN? 


Deze vraag vind ik moeilijk te beantwoorden, vooral omdat het over jezelf gaat. Ik ben een zorgzaam persoon, iemand die moeilijk nee kan zeggen en voor iedereen altijd klaar staat. Als ik iets leuk vind kan ik daar soms in doorslaan. Als ik iets wil dan ga ik er voor de volle 100% voor en bijt ik mezelf daarin vast. Soms plan ik dan weleens iets té veel, waardoor ik vervolgens geïrriteerd kan raken. 

2. WELKE WERKZAAMHEDEN OF TAKEN GEVEN JOU DE MEESTE ENERGIE?


De werkplekinspectie bij verkeersregelaars: zien of alles wel veilig gebeurt, of ze de LMRA (Laatste Minuut Risico Analyse) hebben uitgevoerd en een stukje sociaal contact. Het verzorgen van opleidingen is een ander onderdeel waar ik veel energie uit haal. Als de opleidingskandidaten dan ook nog eens geslaagd zijn ben ik vaak bijna net zo blij als hen, want dan ben ik zelf ook weer blij dat het gelukt is. Het leukste vind ik de kandidaten die erg veel moeite hebben met leren, zowel in de theorie als praktijk. Het is een mooie uitdaging om deze kandidaten van het begin tot het einde te begeleiden. Als ze dan vervolgens het papiertje hebben gehaald gaan de kandidaten aan het werk, en dan komt de andere kant erbij kijken: communicatie met opdrachtgevers voor de inzet van verkeersregelaars. Verder vind ik het ook erg leuk om evenementen op te bouwen en de aansturing van verkeersregelaars en beveiligers op evenementen. Als de organisatie na afloop dan zegt: “Het was een geslaagd feestje”, dan ben ik pas echt tevreden.

3. WAT ZIJN JE SLECHTSTE EIGENSCHAPPEN? 


Ongeduld vind ik mijn slechtste eigenschap. Dingen vind ik al snel te lang duren, maar soms hebben dingen nou eenmaal tijd nodig. Verder onthoud ik veel. Dit vormt soms een struikelblok voor me, maar aan de andere kant kan het ook een positieve uitwerking hebben door soms herinneringen op te halen en te zeggen “wist je nog dat..”. Wat ook een slechte eigenschap is dat ik echt een binnenvetter ben, en dat is niet altijd even makkelijk. Toch gaat het steeds beter om mijn grenzen aan te geven en duidelijker te zijn in wat IK wil. Zelf erger ik me erg aan mensen die zich niet aan de regels willen houden. Vooral in het verkeer heb ik vaak de neiging om bestuurders uitleg te geven over wat een stopteken is. Soms ben ik te bescheiden waardoor ik mezelf te kort doe, maar ik weet ook niet of dit per se een slechte eigenschap is.

4. DAAG JIJ JEZELF UIT OF HEB JE HIERVOOR ANDEREN NODIG?

 
Ik kan mezelf best uitdagen, maar soms is een klein duwtje in de goede richting ook niet verkeerd.

5. WAT STAAT ER ALLEMAAL (NOG) OP JE BUCKETLIST? 


Dit is een lastige vraag, waar ik even over heb moeten nadenken. Het meeste heb ik al of heb ik al gedaan, en mijn verdere verlangen is niet zo groot. Als ik toch antwoord moet geven op deze vraag staat afvallen nog op mijn bucketlist, of beter gezegd: mijn to-do list. Het komende jaar moeten er een aantal kilo’s af. Dit wordt een grote uitdaging, maar daar gaan we voor. Verder staat op mijn bucketlist dat ik graag weer zou willen motorrijden, en het liefste op een eigen motor, een BMW R1200 RT. Dit heb ik de laatste jaren door omstandigheden erg gemist. Verder zouden ik en Priscilla, mijn vrouw, graag ieder jaar weer naar Oostenrijk willen om op bezoek te gaan bij onze familie. Ook lijkt het ons gaaf om een keer back-to-basic te gaan, bijvoorbeeld door een onbewoond eiland te bezoeken waarbij je aangewezen bent op elkaar en alles samen moet doen. Tot slot kan ik ook niet wachten tot de evenementen weer beginnen. Het liefst op grotere schaal, zodat die weer gecoördineerd moeten worden en ik hierbij mijn steentje kan bijdragen.

Meer weten over Raymond? Stuur hem dan een bericht

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20