Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Vijf vragen aan.. Laura Muller

  • Maak kennis met het team
  • Vijf vragen aan..
  • Laura Muller
  • Communicatiemedewerker

In de rubriek “Vijf vragen aan..” leer je het team van Globe beter kennen. Met vandaag: Laura Muller, communicatiemedewerker en de stille kracht achter de website en social media – kanalen van Globe Group. Achter de schermen is Laura nu meer dan twee jaar werkzaam bij Globe. Tijd om haar beter te leren kennen en aan de tand te voelen over verschillende kwesties. Wat zijn bijvoorbeeld haar slechtste eigenschappen, en welke werkzaamheden of taken geven haar de meeste energie? Je leest het hieronder.

1. HOE ZOU JE JEZELF IN ÉÉN ZIN OMSCHRIJVEN?


Ik zou mezelf omschrijven als een bezige bij, geduldig, vriendelijk en nuchter.
Ik kan moeilijk stilzitten en ik ben zowel thuis als op het werk graag bezig. Door mijn grote liefde voor (eigenwijze) huis- en boerderijdieren heb ik geleerd om mijn geduld goed te bewaren. Een prettige eigenschap. Daarnaast heb ik een vriendelijke instelling én heb ik als Achterhoekse boerendochter tegelijkertijd een nuchtere kijk op het leven. 

2. WELKE WERKZAAMHEDEN OF TAKEN GEVEN JOU DE MEESTE ENERGIE?


Fotografie, foto- en beeldbewerking en het schrijven van teksten vind ik erg leuk om te doen. Eigenlijk alle creatieve taken geven mij veel energie. En omdat ik het zo leuk vind ben ik er ook graag in mijn vrije tijd mee bezig. Regelmatig ga ik met mijn camera op pad om mooie landschappen of herinneringen vast te leggen en ben ik actief op social media. Omdat dit ook in mijn werk veel terugkomt heb ik eigenlijk van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Wat wil een mens nog meer?

3. WAT ZIJN JE SLECHTSTE EIGENSCHAPPEN?


Mijn slechtste eigenschappen zijn toch wel mijn perfectionisme en onzekerheid. Ik ben niet snel tevreden over mijn werk, waardoor ik er soms uren naar kan kijken (handig, dat geduld!). Soms moet je ook gewoon tegen jezelf zeggen “het is goed zo”, maar in mijn ogen is het (bijna) nooit goed genoeg en kan het altijd beter. Dat is erg vervelend. Toch lukt het me al steeds beter om dingen los te laten en minder perfectionistisch te zijn. Het heeft tijd nodig, denk ik. ;-)

4. DAAG JIJ JEZELF UIT OF HEB JE HIERVOOR ANDEREN NODIG?

Ik kan mezelf prima uitdagen, zowel op persoonlijk vlak als in mijn werk. 

5. WAT STAAT ER ALLEMAAL (NOG) OP JE BUCKETLIST?
 

Wat al een hele tijd op mijn bucketlist staat is een rondreis door Amerika met een camper. Ronddwalen langs ‘Route 66’, marshmallows roosteren langs de Amerikaanse kust en het bezoeken van de Grand Canyon zijn dingen waar ik nu alleen nog maar van kan dromen. Wie weet ga ik ook deze uitdaging aan en stap ik ooit nog in het vliegtuig om deze droom te verwezenlijken. Ik heb er zin in!

Lees ook:

Vijf vragen aan Richard Lantink 

Vijf vragen aan Raymond Zaalmink

 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20