Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Vijf vragen aan.. Fons Brigg

  • Even voorstellen
  • Fons Brigg
  • Planner bij Globe
  • Vacatures

De maand mei is ‘De maand van het kantoor’ bij Globe Group. Naast het delen van verschillende blogs en vacatures die met het Globe kantoor te maken hebben, stellen we vandaag onze planner Fons Brigg aan je voor. Fons is een tijdje terug vanuit de praktijk bij ons op kantoor terecht gekomen. Waar hij eerder nog op de weg stond als verkeersregelaar om ondersteuning te bieden tijdens omleidingen, wegafzettingen en calamiteiten zorgt hij er tegenwoordig voor dat de diensten van collega’s in goede banen worden geleid. Van beroepsverkeersregelaar tot planner: ook een complete omleiding binnen je carrière is mogelijk bij de Globe Group. Dat bewijst Fons namelijk maar weer.

1. HOE ZOU JE JEZELF IN ÉÉN ZIN OMSCHRIJVEN? 


Ik vind mezelf sociaal, vriendelijk en empathisch. Daarnaast heb ik soms een kort lontje waardoor ik emotioneel kan reageren en wat ongeduldig kan zijn.

2. WELKE WERKZAAMHEDEN OF TAKEN GEVEN JOU DE MEESTE ENERGIE?


Het onverwachte, de afwisseling in de werkzaamheden en het samenwerken om iets gerealiseerd te krijgen geeft mij de meeste energie. Dit zie je zowel terug in de functie van beroepsverkeersregelaar als van planner. Om zo nu en dan zelf uitvoerend te zijn blijft voor mij ook leuk, als afwisseling op kantoor en in de praktijk.  

3. WAT ZIJN JE SLECHTSTE EIGENSCHAPPEN? 


Mijn slechtste eigenschappen zijn dat ik soms ongeduldig kan zijn en feedback of kritiek als een persoonlijke aanval kan opvatten. Hoewel ik hier steeds beter mee om kan gaan, vind ik dit wel mijn slechtste eigenschappen. Ook vind ik het lastig om “nee” te zeggen, waardoor ik zelf wel eens in de problemen kom.

4. DAAG JIJ JEZELF UIT OF HEB JE HIERVOOR ANDEREN NODIG?

Ik kan mezelf zeker uitdagen om iets te bereiken en heb hiervoor geen anderen nodig. Ik denk dat ik dat de afgelopen periode ook wel heb bewezen in mijn nieuwe functie als planner. Een hele leuke nieuwe uitdaging.

5. WAT STAAT ER ALLEMAAL (NOG) OP JE BUCKETLIST? 


Een echte bucketlist heb ik niet. Het enige wat voor mij telt is genieten van het leven in de ruimste zin van het woord, want je weet immers nooit wanneer het stopt. Dit kan variëren van lekker achter in de tuin zitten met een glaasje bier of wijn tot een luxe vakantie. Daar kan ik van genieten.

Meer weten over Fons? Stuur hem dan een bericht.


Lijkt het jou ook leuk om bij Globe op kantoor, in de beveiliging of het verkeer te werken? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer in slechts een paar klikken. Wij zijn o.a. op zoek naar:

Vacature: zorgbeveiliger

Vacature: medewerker commerciële binnendienst

Vacature: evenementenbeveiliger

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20