Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Veiligheid onder één dak op Stadsfeest Doetinchem

  • Stadsfeest Doetinchem
  • Totaaloverzicht
  • Beveiliging
  • Verkeer
  • MCCU

Van 2 t/m 4 september vond het Stadsfeest in Doetinchem in een vernieuwde vorm plaats. Wij waren bij het Stadsfeest aanwezig voor een totaalpakket op het gebied van veiligheid onder één dak: met een Mobiele Communicatie en Camera Unit, beveiligers en verkeersregelaars.  

Stadsfeest Doetinchem 2022 

Na twee jaren van coronastilte barstte het feest in Doetinchem begin september eindelijk weer los. In een vernieuwde vorm, maar net zo’n groot succes als voorgaande jaren. In tegenstelling tot andere jaren werd het programma dit jaar georganiseerd in samenwerking met de Doetinchemse horeca. Door een gebrek aan vrijwilligers die meewerken aan het organiseren van het evenement was het programma dit jaar anders ingevuld dan voorgaande jaren. Meerdere podia in de binnenstad zorgden voor een gevarieerd aanbod voor bezoekers. Nieuw dit jaar was het Doetinchems Manifest, een evenement dat op vrijdag en zaterdag een debuut op de Bleek maakte.

Een totaalpakket op het gebied van veiligheid

Ietwat grotere evenementen zoals Boeruhrock, Hemelvaartfeesten, Huntenpop en kermis Winterswijk kozen de afgelopen jaren al voor Globe Group als veiligheidspartner die alle vormen van veiligheid onder één dak aanbiedt. Ook Stadsfeest Doetinchem mochten we dit jaar aan dit rijtje toevoegen.  

Globe Group is de overkoepelende organisatie van Globe Security, BOC Opleidingscentrum, Europe Traffic Support en TEC Veiligheid. Uniek is het feit dat we onze krachten bundelen. Zo vormen we een sterker geheel en kunnen we onze opdrachtgevers sneller en beter bedienen. We bieden een totaalpakket op het gebied van veiligheid, in de breedste zin van het woord en over de gehele breedte van ons land. Door de ontwikkelingen in de markt is evenementenbeveiliging steeds complexer geworden. Maar door onze jarenlange ervaring kunt uw gasten met een gerust hart aan ons overlaten. Wij begeleiden de bezoekersstromen met behulp van onze Mobiele Communicatie en Camera Units, komen in actie bij opstootjes, regelen het verkeer en kunnen naar wens ook het Globe NIX team inzetten. Kortom: wij nemen de beveiliging van uw evenement graag van A tot Z uit handen.  
 

Evenementenorganisaties zien steeds vaker de meerwaarde in van één partij die een totaalpakket verzorgd op het gebied van veiligheid. Persoonlijk contact, korte lijnen en een vast aanspreekpunt zijn slechts enkele redenen om voor een beveiligingspartner met alle faciliteiten onder één dak te kiezen. 

Meer informatie

Benieuwd wat we voor uw evenement kunnen betekenen? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Neem contact op

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20