Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Uitbreiding Mobiele Communicatie en Camera Units van TEC Veiligheid

  • MCCU
  • Uitbreiding
  • Evenementenveiligheid
  • Camerabewaking
  • Communicatie

Goed nieuws! Na MCCU 1,2,3 en 4 heeft TEC Veiligheid onlangs ook een vijfde Mobiele Communicatie en Camera Unit aangeschaft om in het evenementenhoogseizoen nog meer festivals en evenementen van dienst te kunnen zijn op het gebied van camerabewaking. Camerabewaking is namelijk een goede toevoeging van de beveiliging op evenementen. Misschien heeft u dit onlangs al gelezen, want dit was ook de eerste tip die Ilse Roozegaarde ons gaf in ‘De maand van de veiligheid’: ‘wees voorbereid op de krapte op de arbeidsmarkt in de evenementensector’. Oftewel: maak waar mogelijk gebruik van ondersteunende middelen. 

We nemen even adempauze want het drukke evenementenseizoen is voorbij. Toch zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe jaar. Omdat dit jaar in drukke weekenden alle MCCU’s op verschillende locaties werden ingezet, wordt nu ook nummer 5 klaargestoomd voor het evenementenseizoen van 2023. En dat is niet voor niets, want de Mobiele Communicatie en Camera Units hebben de laatste jaren bewezen dat ze in de praktijk van grote meerwaarde en zelfs bijna onmisbaar zijn op evenementen. Dankzij cameratoezicht worden ordeverstoringen, publieksstromen en overcrowding in beeld gebracht. De camera’s hebben een bereik tot wel honderden meters, en daardoor krijgt u als organisatie in één oogopslag een glashelder totaaloverzicht van de mensenmassa en kunt u waar nodig direct aansturen. Een belangrijk middel om mee te werken dus, vooral in tijden van krapte op de arbeidsmarkt.  

Verschillende beveiligingsdiploma’s geven namelijk verschillende bevoegdheden. Daarom is het niet mogelijk om alle soorten beveiligers zomaar in te zetten op evenementen. Belangrijk is om kritisch te kijken naar waar je je mensen neerzet. Omdat mensenwerk hand in hand gaat met techniek kan techniek, bijvoorbeeld in de vorm van Mobiele Communicatie en Camera Units (MCCU’s), een ondersteunende rol bieden. Door de inzet van MCCU’s kan er met een minimale inzet effectiever en efficiënter gewerkt worden en kan de beveiliging doelgericht aangestuurd worden wanneer nodig.  

De MCCU’s van TEC Veiligheid zijn inzetbaar op bijvoorbeeld dorpsfeesten, kermissen en braderieën met zo’n 2000 bezoekers, maar ook bij grote festivals en evenementen. Voor elk evenement, groot of klein, beschikken wij over een passende MCCU. Organiseert u een marathon of sportwedstrijd waarbij camerabewaking niet essentieel is, maar onderlinge communicatie prioriteit heeft? Ook dan bieden onze MCCU’s uitkomst en bent u ten alle tijden met elkaar verbonden. Vanaf één centraal punt wordt er een totaaloverzicht gecreëerd van het (evenementen) terrein en kan er communicatie met verschillende disciplines plaatsvinden, waar direct op aangestuurd kan worden. Een musthave voor elk evenement.  

In het kort:


 Mobiele Communicatie en Camera Units zijn geschikt voor zowel grootschalige als kleinschalige evenementen;
• Door de inzet van onze MCCU’s kunt u met hetzelfde aantal beveiligers efficiënter werken en daardoor meer bereiken;
• Onze MCCU’s leggen uw evenement haarscherp vast. De camera’s zijn 360 graden draaibaar, hebben een bereik van zo’n 800 meter en zijn weersbestendig;
•  Met een neutrale uitstraling zonder logo’s kunnen onze MCCU’s door elke partij worden ingehuurd.  

Meer weten? Kijk op www.tec-veiligheid.nl of neem contact op met Bennie Roozegaarde, specialist camera’s en communicatie, via 0314 – 35 12 20 of bennie@globegroup.nl

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20