Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Uit het archief van Globe: op pad met een mobiel surveillant

  • Terugblikken
  • Mobiele Surveillance
  • Globe Security in het nieuws
  • Veiligheid

April is de maand van Collectieve Beveiliging Achterhoek (CBA) bij Globe, waarbij we deze maand extra oog hebben voor het beveiligen van bedrijventerreinen. Mobiel surveillant: je moet het maar durven. Het is een spannend beroep waarbij veel mensen ook staan te popelen om eens mee te lopen tijdens een nachtelijke dienst. En dat meelopen, dat is verschillende keren gedaan. Uit het archief van Globe delen we vandaag: 3x op pad met een mobiel surveillant. 

Randstad serie 100 dagen, 100 banen (video)

In 2017 heeft Randstad voor de serie ‘100 dagen, 100 banen’ een video over mobiele surveillance gemaakt. Onze collega Nico speelde hierin de hoofdrol, samen met de nieuwsgierige Lonneke van Randstad. De conclusie van Lonneke? Het werken als mobiel surveillant kan knap spannend zijn. ’s Nachts in verlaten panden rondlopen nadat er een alarmmelding is binnengekomen en niet weten of er nog ‘boeven’ in het pand zijn.. je moet het maar durven. Volgens haar moet je als surveillant daadkrachtig zijn, goed kunnen communiceren, geen 9-tot-5-mentaliteit hebben en vooral rustig blijven. Dit zijn inderdaad goede eigenschappen van een mobiel surveillant. Benieuwd naar de video? Klik op de link hieronder om deze te bekijken.

Bekijk video 100 dagen, 100 banen - Mobiele Surveillance

Hakken uit en boeven vangen (blog)

Onze oud-collega Esther durfde het aan, om als communicatiemedewerker een keer bij een mobiel surveillant in de auto te stappen. Haar hakken werden omgeruild voor veiligheidsschoenen met stalen neus. Eenmaal 'op deze missie' spookten de raarste gedachten door haar hoofd. Boeven vangen dát gaat ze vannacht doen. Maar was de nacht uiteindelijk echt zo spannend? Lees het terug in haar blog. 

Blog: hakken uit en boeven vangen

Nachtwerk voor Jonah, schrijver voor De Gelderlander (krantenartikel)

We sluiten dit nieuwsitem af met een krantenartikel dat gepubliceerd is in De Gelderlander, voor de serie Nachtwerk. De schrijver Jonah Falke was namelijk benieuwd hoe het nou eigenlijk is om ’s nachts te werken, en liep met verschillende mensen van nachtelijke beroepen een nachtje mee. Zo ook met onze collega Miranda, die als mobiel surveillant bij Globe Security werkt. Miranda vertelt in het artikel vol passie over haar werkzaamheden bij Globe: “Dit is het mooiste werk van de wereld. De spanning opzoeken, daar hield ik als kind al van.” Benieuwd naar het gehele artikel? Klik dan op onderstaande button. 

Bekijk krantenartikel Nachtwerk van De Gelderlander

Deze drie verschillende mensen vonden het leuk om een nachtje met onze mobiel surveillanten mee te lopen, maar waren erg blij toen ze weer veilig thuis waren. :-) Beveiliging? Laat dat aan de veiligheidsexperts van Globe Security over. Met de mobiele surveillance van Globe Security kies je namelijk voor een gerust hart. Een hart dat je graag wilt laten kloppen: van vreugde, blijdschap of enthousiasme. Maar niet harder wilt laten kloppen omwille van stress, angst of ongerustheid. Om dat te voorkomen, staan onze mobiele surveillanten letterlijk dag en nacht voor je klaar. Ons oog, uw veiligheid. 

Meer weten over mobiele surveillance? Kijk op www.globegroup.nl of mail Gerard Wijnia, Operationeel Directeur, voor meer informatie.

Neem contact op met Gerard


Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20