Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Trots! Wij hebben de VCA-audit weer glansrijk doorstaan!

  • VCA audit met positief resultaat afgerond
  • Verkeer
  • Veilig werken
  • Certificering

In de maand van het verkeer staat onze verkeerstak in de spotlights. Deze maand vond er niet alleen een nieuwe opleiding voor de beroepsverkeersregelaars plaats, maar hebben wij op kantoor de VCA-audit ook weer glansrijk doorstaan.

Niet vanzelfsprekend

VCA staat voor Veiligheid Gezondheid Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het is een officiële bevestiging van dat wat wij als bedrijf belangrijk vinden ook daadwerkelijk gebeurt: veilig en gezond werken, vóór en dóór onze medewerkers. Een VCA-certificaat is een officieel document dat je niet zomaar even klakkeloos aanvraagt en elk jaar automatisch wordt verlengd. Nee, elk jaar vindt er opnieuw een beoordeling plaats om te kijken of je aan de strenge eisen van de VCA voldoet en het papiertje mag behouden. Het is dus niet vanzelfsprekend dat deze elk jaar wordt verlengd.

Het blijft toch altijd weer een spannend moment: de audit. Onlangs hebben wij bezoek gehad van de auditor van het Nederlandse Certificatie Instituut, die de audit bij Europe Traffic Support heeft uitgevoerd. Tijdens de audit is vastgesteld dat ons bedrijf veiligheid, gezondheids- en milieuaspecten hoog in het vaandel heeft staan. En juist om deze reden hebben wij de audit ook dit jaar met een positief resultaat afgerond.  

Wie denkt dat we na het behalen van het VCA-certificaat ons voldoende hebben beziggehouden met veiligheid heeft het mis, want natuurlijk gaan we ook nu nog steeds op veilige voet verder zoals je van ons gewend bent. Met het behaalde certificaat laten we niet alleen zien dat we een betrouwbare en deskundige opdrachtnemer zijn voor onze opdrachtgevers, ook heeft het veel voordelen voor organisaties die samenwerken met een VCA gecertificeerd bedrijf. We sturen namelijk niet zomaar mensen op pad, onze mensen zijn goed voorgelicht en geïnstrueerd. Doordat we op deze manier werken zijn de risico’s in kaart gebracht en wordt daarmee de kans op een ongeval waar mogelijk voorkomen. En mocht het dan toch zo zijn dat er sprake is van een ongeval op de werkvloer, dan kan de opdrachtgever aantonen dat er door de VCA-registratie aan de zorgplicht is voldaan: er is toezicht gehouden en de medewerkers zijn goed geïnstrueerd. Het is dus voor ons niet alleen een kwestie van moeten, maar vooral van willen. Zowel voor onze werknemers als opdrachtgevers. En wij? Wij zijn vooral erg blij met dit oh zo belangrijke papiertje!   

Wil je graag meer weten over onze VCA-certificering? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of bekijk hier al onze certificeringen. 

Bekijk onze certificeringen

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20