Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Totaalpakket op maat voor 4Pet Recycling

  • Beveiliging en advies
  • Camerabeveiliging
  • Portofoons
  • Totaalpakket
  • Maatwerk

Beveiliging, verkeer en advies: bij Globe Group zijn we op het gebied van veiligheid van alle markten thuis. Ook voor een totaalpakket op maat kunt u bij ons terecht. Door onze jarenlange kennis en ervaring, persoonlijk contact en de korte lijnen bieden wij als bedrijf een snelle maar deskundige service aan. Zo ook voor 4Pet Recycling. 

Onze relatie 4Pet Recycling uit Duiven kwam bij ons met een vraagstuk. Voor de aanstaande verbouwing wilde het bedrijf volledig ontzorgd worden op het gebied van doorstroming van het verkeer en het toezicht van de veiligheidsmaatregelen. Een kolfje naar de hand van het team van Globe Group, die direct aan de gang ging om binnen een paar dagen operationeel te kunnen zijn. En niet alleen met de inzet van beveiligers: er werd een portocabine gehuurd welke dienstdoet als portiersloge, er is bebording geregeld voor de gewijzigde verkeerssituatie en er is camerabeveiliging aangebracht om het terrein te bewaken. Voor optimale en snelle communicatie hebben wij tevens portofoons geleverd om het verkeer snel op de juiste bestemming te krijgen. Een mooie opdracht en uitdaging waar alle geledingen van de Globe Group bij betrokken zijn.

Heeft u ook een vraagstuk op het gebied van veiligheid waarbij wij u volledig, of misschien gedeeltelijk kunnen ontzorgen? We helpen u graag! Samen kijken we naar uw wensen en veiligheidsbehoefte, passend bij uw bedrijf of organisatie. Door ons hechte team in een familiebedrijf, waarbij iedereen vanuit zijn eigen expertise nauw met elkaar samenwerkt, is er op verschillende gebieden veel mogelijk en kunnen wij dit binnen korte tijd realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en daag ons uit. Waar kunnen we u bij helpen? 

Tel. 0314 – 35 12 20 / info@globegroup.nl 

Neem contact op

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20