Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Tip 4: Bezoek het seminar met als thema adviseren en bepalen inzet beveiliging bij evenementen

  • MAAND VAN DE VEILIGHEID
  • EVENEMENTENVEILIGHEID
  • TIPS
  • ADVIES
  • SEMINAR

Veiligheid. Als beveiligingsbedrijf zijn we er 24/7 mee bezig. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij bij Globe Group als geen ander hoe we om moeten gaan met de verschillende facetten van veiligheid. Onze kennis en ervaringen delen we graag met u. Daarom organiseren wij binnenkort niet alleen een seminar voor vergunningshouders, ook delen we deze maand, in ‘De maand van de veiligheid’, enkele tips op het gebied van veiligheid. Met vandaag onze laatste tip: “Bezoek het seminar met als thema adviseren en bepalen inzet beveiliging bij evenementen”, georganiseerd door niemand minder dan onszelf in samenwerking met het Event Safety Institute (ESI).

Veiligheid staat niet stil 

Veiligheid staat niet stil: Nederland is in beweging. Door diverse calamiteiten die in de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden, verandert de beveiligingsmarkt heel hard mee. Evenementen krijgen een risicostatus mee en voor het organiseren van een grootschalig of risicovol evenement is altijd een B- of C-evenementenvergunning nodig. Maar ook bij verkeersoponthoud is het vaak nodig om de risico’s in kaart te brengen en wordt toezicht bij drukte steeds strenger.  

Allemaal ontwikkelingen die snel gaan en die voor partijen die hier niet dagelijks mee bezig zijn heel lastig zijn om allemaal bij te houden. Het team van Globe Group begrijpt heel goed dat het voor veel partijen onmogelijk is om deze kennis allemaal in huis te hebben en is daarom gespecialiseerd in het geven van adviezen en het schrijven van de plannen rondom veiligheid. Maar ook in de praktijk zijn we dagelijks bezig met de ontwikkelingen binnen de veiligheidsbranche en proberen we onze klanten waar mogelijk te ontzorgen. Niet alleen met beveiligers, maar met alles wat daarbij komt kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inzet van techniek ter ondersteuning van het mensenwerk.

Stilstaan is achteruitgang, wij lopen liever op de zaken vooruit. Met oog op de toekomst maken we plannen waar we ook later hopelijk nog veel aan zullen hebben. Deze kennis delen we graag met elkaar en daarom organiseren wij op donderdag 10 november een seminar waarbij we samen met u willen sparren over onderwerpen uit de praktijk.

SEMINAR: ADVISEREN EN BEPALEN INZET BEVEILIGING BIJ EVENEMENTEN

De inzet van beveiliging is een belangrijk aspect om mogelijke risico’s op evenementen tegen te gaan. Maar hoe bepaal je nu de juiste inzet van beveiliging bij evenementen? Al vele jaren wordt er uitgegaan van het standaardmodel 1:250, maar is deze berekening anno 2022 wel afdoende? Zijn er belangrijke factoren om rekening mee te houden? En welke alternatieve veiligheidsmaatregelen zijn er beschikbaar om op terug te vallen als de beschikbaarheid van het beveiligingspersoneel beperkt is?  

Verschillende belangrijke vragen die u zichzelf als evenementenorganisatie of vergunningsverlener misschien wel eens stelt. Tijd om het er eens met elkaar over te hebben! Op donderdag 10 november organiseren wij daarom in samenwerking met Event Safety Institute (ESI) een seminar. Samen met andere regionale vergunningsverleners uit Achterhoekse gemeenten willen wij op deze middag sparren en kennis met elkaar delen rondom dit vraagstuk. 

Bent u werkzaam binnen de gemeente en verantwoordelijk voor bijvoorbeeld evenementen, handhaving of (evenementen)vergunningen en wilt u meer weten over dit onderwerp? Meld u dan vóór 1 november aan voor het seminar dat plaatsvindt op donderdag 10 november van 13.00 tot 17.00 uur. Stuur een e-mail naar ilse@globegroup.nl en meld u aan. 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20