Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Terug van weggeweest, alleen nu met een andere achternaam: Marloes Wit

  • Even voorstellen
  • Marloes Wit
  • Commercieel adviseur
  • Klantcontact 
  • Team

De vakantie zit erop. Waar het op kantoor in de vakantie qua bezetting rustig was door iedereen die verspreid vakantie had, is het op dit moment weer volle bak. En met trots kunnen we mededelen dat we ons team op kantoor hebben uitgebreid, want vanaf deze week verwelkomen we Marloes (opnieuw) in ons team! Hieronder stelt Marloes zich graag in het kort aan je voor. 

Even voorstellen

“Hallo allemaal. Ik ben Marloes. Mama van drie en getrouwd (vandaar dat ik nu een andere achternaam heb dan drie jaar geleden) en ik kom uit Hengelo Gelderland. Na twee jaar (voornamelijk thuis) voor een waterzuiveringsbedrijf gewerkt te hebben ben ik nu weer terug op het vertrouwde nest van de Globe Group waar ik ga werken als commercieel adviseur. 

Ik heb de gezelligheid op kantoor, de lekkere koffie en de diversiteit aan werkzaamheden gemist. Door corona is er de afgelopen maanden veel veranderd in Nederland en vooral ook voor de evenementenbranche. Dit is natuurlijk een hele grote bedrijfstak van Globe, mede door de inzet van de MCCU’s, evenementenbeveiligers en evenementenverkeersregelaars op festivals en evenementen. Juist nu is het belangrijk om onze vaste klanten optimaal te blijven verzorgen en de nieuwe mogelijkheden en kansen te zien die deze bijzondere tijd ons brengt. Dit maakt het een mooie en interessante tijd (met genoeg uitdaging) om terug te keren in de beveiligingsbranche.”   

Marloes Wit

(Op)nieuw in ons team: Marloes Wit

Wij wensen Marloes heel veel succes met haar nieuwe uitdaging! Wil je een bericht achterlaten voor Marloes? Stuur haar dan een e-mail 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20