Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Soms moet je even een omleiding volgen voor je weer op de juiste weg zit

  • Europe Traffic Support
  • Terug van weggeweest: Raymond
  • Projectleider verkeer
  • Blog

Het is net als in het verkeer: soms moet je even een omleiding volgen voor je weer op de juiste weg zit.OnzeRaymond Zaalmink is terug van even weggeweest; een jaar of twee geleden heeft hij figuurlijk een afslag genomen door van baan te wisselen om vervolgens vanaf 1 februari a.s. weer de Globe-route te nemen. We noemen hem ook echt onzeRaymond want hij voelt eigenlijk een beetje als extra familielid van ons familiebedrijf. Jaren geleden, aan het begin van Europe Traffic Support, was Raymond al bij ons werkzaam. Hij is bij de opstart betrokken geweest en datzelfde ETS blijft hem trekken. En misschien komt zijn gezicht je bekend voor? Dat kan kloppen: hij is ons modelop vele fotos op onze website en autobelettering. 

Eigenlijk is hij nooit helemaal weggeweest in de afgelopen twee jaar dat hij een zijweggetjenam in de wereld van het onderhoud en technische dienst. Raymond bleef af en toe nog evenementen voor ons verzorgen, en hield zich bezig met de opleidingen van onze academy. Het werken bij een gezellig familiebedrijf, waar alle neuzen dezelfde kant op staan, heeft hij gemist. En dus is hij nu weer helemaal bij ons terug. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee!

En niet alleen wij. Onze opdrachtgevers reageren stuk voor stuk enthousiast als we hen vertellen over de u-bocht die Raymond heeft gemaakt. Hij is dan ook een kei als het gaat om opbouwen van warme contacten en dat zijn ze niet vergeten. Onze klanten weten als geen ander dat Raymond voor je klaarstaat en doet wat hij belooft, welke obstakels er ook op zijn weg komen. Als projectleider gaat Raymond de strak geasfalteerde weg vervolgen die hij destijds al was ingeslagen: het in juiste banen leiden van (verkeers)projecten, ondersteuning bieden bij het schrijven van vergunningsaanvragen met betrekking tot verkeersstromen en ook bij tijd en wijle in company ondersteuning bieden bij evenementen, zoals bijvoorbeeld bij de Vierdaagsfeesten in Nijmegen.

Maar er is nog meer dan alleen de verkeerstak. Raymond gaf al les aan onze Academy voor het verkeer en het behalen van een officieel VCA certificaat, en zal daar straks ook de opleiding van vrijwilligers voor evenementen aan toevoegen. Ook op de afdeling Planning zal Raymond het gedeelte Evenementen op zich nemen gezien de enorme ervaring die hij op dat gebied heeft en de vanzelfsprekendheid waarmee hij deze projecten tot een goed einde weet te brengen. Het inplannen van medewerkers op alle mogelijke posten van een evenement en het begeleiden en adviseren voor, tijdens en na het evenement. 

Kortom: een afwisselende baan waarin hij met zijn adviezen, zijn fijne manier van ontzorgen en, niet te vergeten, enorme kennis in het verkeer en de evenementenwereld zijn weg vervolgt in het vooropstellen van uw veiligheid. Fijn dat je er weer bent, Raymond! 

Wil je Raymond ook weer welkom heten bij de Globe Group? 
raymond@globegroup.nl / 0314 - 35 12 20 

Raymond verkeer

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20